writing-img

pojoča budilka

clock-img

23.07.2008, 21:27

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Za sina bi rada kupila budilko, ki zjutraj namesto "tu, tu, tu" oz. piskanja zapoje eno prijetno otroško pesmico oz. melodijo. Danes sem bila v Mullerju, Pikapolonici, Bayb centru,....pa je nisem našla user posted image  Imajo samo navadne budilke, sicer z otroški motivi, samo vse na tisti "pi pi pi pi" oz. "tu tu tu tu".

A ima katero takšno budilko, ki poje??? In kje ste jo kupile? A mislite, da bi bilo najbolje it k kakšnemu urarju pogledat???

Pojmam nimam kje naj dobim. Mogoče sem pa samo preveč zahtevna user posted image  

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.7.2008 21:34:52 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

23.07.2008, 21:29

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

obstajajo tudi take, ki imajo poleg tudi cd predvajalnik.. in si pac tko nastimas, da te zjutraj zbudi glasba s cd-ja..

za ostalo pa ne vem..

clock-img

23.07.2008, 21:45

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

user posted image  

user posted image

Kaj takega sem mislila.

Sicer je mal "kičasto". Ampak res bi rada "pojočo" in ne "tu-tulajočo"user posted image !

Ampak to je copy-paste iz spleta, pojma nimam kje bi tovrstne zadevščine tle prodajali? user posted image  

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.7.2008 21:49:13 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

24.07.2008, 10:19

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Mi imamo eno, kupili smo jo verjetno že kakšnih 15 let nazaj v Italiji. Sem jih pa videla kmalu za tistem v Ljubljani na Čopovi, sem že pozabila, katera trgovina je bila (mogoče urarna - če je sploh bila) pa mislim da se jih je dalo tudi v Merkurju dobiti. Kaj bolj konkretnega pa ti žal ne znam povedati.

Aja, pa ta ura je strašansko glasna, zbudi še sosede - dokler se je ne navadijo. user posted image

clock-img

25.07.2008, 16:33

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Js sem imela včasih takšno žirafo, ki je pela dokler je nisi ugasnil, ko si jo ugasnil, ti je pa "good morning" zaželela.user posted image

No, danes ne dela več, se pa spomnim, da smo jo kupili v navadni trgovini z urami oz. pri urarju.

Kaj pa kaj takega:

BUDILKA

Na netu tud js ne najdem kaj pametnega...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

26.07.2008, 00:06

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

V turbo limaču jih imajo, no, vsaj meli so jih lansko zimo. Smo jo kupili sodelavki za rojstni dan, ker je večkrat zaspala. Je pa zapela tisto pesmico iz Walt Disney-eve morske deklice.

clock-img

26.07.2008, 07:47

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mi smo pred kakšnim letom v Lidlu kupili Tigra od Medvedka Puja, ki je imel na sebi uro, njegov alarm pa je bil "Good morning", pa ena taka prijetna pesmica se je vrtela.

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem