writing-img

pokanje v sklepih

clock-img

27.09.2005, 12:08

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

Pozdravljene mamice!

moji Zarji (9. mesecev) je kakih 14 dni nazaj začelo pokati v sklepih (predvsem v kolkih, kolenih in gležnjih). pred tem je bilo vse v najlepšem redu, tudi kolki so bili -pregledani pri 3. mesecu- 1A. Imate kakšne izkušnje s tem? saj jutri imamo tako posvetovalnico in bom vprašala, pa vendar bi rada slišala tudi vaše izkušnje. opazila sem, da se je tole pokanje pričelo nekako takrat, ko se je začela postavljati na vse 4. je pa Zarja kar velika punčka in je motorično tudi sicer malo bolj počasna.

lp, Magi* 

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

27.09.2005, 14:34

clock-img

Anonimen

Ne vem, če ti to  kaj pomaga, ampak - moj mali ima tri mesece in pri previjanju skoraj vedno opazim pokanje v gležnjih. S kolki je bilo tudi vse v redu, tako da predvidevam, da je to normalno...

clock-img

27.09.2005, 19:33

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Moji se je pa to začelo dogajat na rokah. je pa tudi stara 9 mesecev. 

clock-img

28.09.2005, 19:59

clock-img

Anonimen

Našemu Gašperju poka v sklepih že od rojstva. Ko sem to omenila na slikanju kolkov, mi je zdravnica rekla, da to ni nič hudega, da pač eni otroci imajo malo več "lufta" med sklepi.
Če se ji je pa to začelo pojavljati šele sedaj, pa ne vem user posted image

clock-img

28.09.2005, 20:12

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

danes smo imeli posvetovalnico. pokanje v sklepih je lahko prisotno že od rojstva, lahko pa se pojavi nekako takrat, ko se dojenček začne malo več gibati. ni nič hudega in bo minilo.fino je le, da dojenčka čim manj postavljamo na noge (seveda, če se postavlja sam, mu tega ravno prepovedati ne moremouser posted image ). je pa naša bejba pri svojih 9. mesecih velika 74cm in težka 9,6kg.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

28.09.2005, 20:19

clock-img

Anonimen

user posted image  Zarja user posted image  fajn bejba si user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem