cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poklicni tecaj v laskem

clock-img

27.08.2008, 15:41

clock-img

sancy

pencil-img

130

Zivjo vsem! Mene pa zanima ce gre mogoce katera 1.oktobra v poklicni tecaj v LASKO smer vzgojitelj predsolskih otrok? Aja pa ce je ze mogoce katera bila bi prosila da mi poveste kako je kaj bilouser posted image  Lep pozdravcek

clock-img

27.08.2008, 16:26

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Koliko časa pa traja tale tečaj in koliko stane? Kakšen naziv pa dobiš po opravljenem tečaju?

clock-img

27.08.2008, 22:03

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Jaz sem hodila dve leti nazaj. Na splošno je predavanje ok. Je pa nekaj tudi takšnih brezveznih stvari. Če te zanima pa še kaj več pa se javi na ZS. Imaš pa potem naziv pomočnik vzgojitelja predšolskih otrok. Cena tečaja pa je znašala okoli 200.000 sit. Trajal je pa od oktobra junija pa smo že imeli zaključne izpite.

clock-img

28.08.2008, 13:23

clock-img

sancy

pencil-img

130

Ta tecaj traja 1 leto in pridobis naziv vzgojitelj predsolskih otrok. Zdej tocno ceno za letos se nevem lani pa je bila 70evrov vpisnina in 960 evrov sola. Ampak se splaca, no zacne se pa 1. oktobrauser posted image  

clock-img

28.08.2008, 15:10

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Sancy, katere dneve v tednu pa so pradavanja in od kdaj do kdaj? Mene tole zelo vleče, sam delam v turnusu dopoldne-popoldne, pa ne vem če bi lahko na vsa predavanja hodila? Je na vseh predavanjih obvezna udeležba? Je potrebno opraviti tudi kaj praktičnih vaj?

Že v naprej hvala za odgovor!

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 28.8.2008 15:11:03 >

clock-img

28.08.2008, 15:37

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Še to: kje bi pa našla informacijie glede tega tečaja? Sem brskala po netu, pa ne najdem nič konkretnega za Laško?

clock-img

28.08.2008, 16:22

clock-img

sancy

pencil-img

130

Predavanja potekajo 4 krat na teden in sicer v popoldanskem casu, na cisto vsa predavanja ti tudi ni treba priti. Glede vaj se sama nevem ampak mislim da na koncu delas zagovor v vrtcu. Kam gres pogledat: napisi poklicni tecaj v laskem tam bos to naslo. cE NE SE MI PA JAVI TI BOM DALA PA LINKuser posted image  

clock-img

12.09.2008, 20:52

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

En mesec je potrebno opraviti prakso v vrtcu. Na koncu pa moraš opraviti poklicno maturo iz psihologije ali pedagogike, ter zagovora praktičnega dela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem