cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pol nogavic manjka- izgubljene na poti :)

clock-img

29.01.2006, 19:08

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

do pralnega stroja. A smo mi edini, ki kar vedno ostajamo s samo enim "zoknom"user posted image  No jaz imam različnih barv nogavice in jih nekako poptem vedno najdem skupaj, pri mojemu ko pa ima vse temne pa se vedno en pozgubiuser posted image user posted image  Kako rešujete to težavo?

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

29.01.2006, 19:17

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

To je neizpeta zgodba - edina rešitve je imeti čimveč enakih ali vsaj približno enakih nogavic.

clock-img

29.01.2006, 20:08

clock-img

paris

pencil-img

1304

user posted image user posted image Se strinjam, ampak zgubljajo se vedno sinovi zokni, moji nikoli. Zato mu kupim po 10 parov enakih nogavic in je mir!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

29.01.2006, 20:35

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Težavo rešujem tako, da naredim generalko (čiščenje in pospravljanje) in tako vsaj enih parkrat na leto najdemo marsikaj izgubljenegauser posted image user posted image user posted image . Drugače pa se pri nas najdejo nogavice celo v pečiciuser posted image . Bog ve, komu so se zaluštale pečene...Mislim, da za take zadeve poskrbi moj dragi sin. Kot na primer mašinca za striženje od Ro-Le. Le ta se je oprala na 40 stopinj z Dashem in Lenorjem. Ni da ni, pri naši koči......

Jasna

clock-img

29.01.2006, 20:41

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

user posted image , pri moji mami se je to redno dogajalo. Meni se v 18 letih, kar imam svoje gospodinjstvo, to še ni zgodilo. Ampak zgleda je to čisto nekaj normalnega, ker poznam dosti ljudi, ki jih to muči. Črna luknja?

clock-img

29.01.2006, 22:11

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

Črna luknjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

29.01.2006, 22:50

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Ja, naš stroj tudi nogavice je user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

29.01.2006, 23:12

clock-img

Anonimen

Se pridružujem "klubu iskalk izgubljenih nogavic". S to razliko, da je pri nas razlog to, da sem jaz za en k*** gospodinja. Mi nimamo črnih lukenj.

clock-img

29.01.2006, 23:28

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Eh, kerensa, če je stroj kriv user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

30.01.2006, 10:04

clock-img

Anonimen

O sedaj sem pa potolažena.Sem mislila,da je to samo naš problem.
Nogavice brez para se kopičijo,Največja zagonetka pa je,kje
so poniknili pari?user posted image Prebrskala sem že bajto,pa ni duha ne sluha.
Jaz pravim,da jih je pralni stroj požrl,samo,da
mi nihče ne verjameuser posted image

clock-img

30.01.2006, 10:38

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pri nas tudi - nič jano user posted image  Nekaj časa sem imela posebno vrečo, za "osamljene" nogavice in sem jih potem iskala... Zdaj dam pa tiste brez para še enkrat v koš z umazanim perilom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem