writing-img

polarni mraz

clock-img

24.01.2006, 19:57

clock-img

aljaž-blaž

pencil-img

88

lp. kaj delate z svojimi malčki ob tako mrzlem vremenu a greste kaj na sveži zrak user posted image user posted image user posted image

maja

clock-img

24.01.2006, 20:01

clock-img

ona

pencil-img

3685

Pri nas na krasu ob tej burji lahko samo gledamo skozi okno!Bi šla ven,če ne bi pihalo,vsaj za en majhen čas!

clock-img

24.01.2006, 20:26

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Načeloma sva s piškotkom zunaj v vozičku tudi če je recimo -5, -6, pa tudi več je že bilo, ampak tole je pa neverjetno. Sva že od nedelje notri, žal. Pa vidim, da mu zelo manjkajo sprehodi in zrak.

Pa glih napoved za naprej je zelo slaba, tako dauser posted image . Tudi jaz sem sitkana, če se ne razlaufam. Midva jo drugače vedno peš (pa vozek seveda) udariva iz Bežigrada do Centra in nazaj, pa lolava naokoli 100/h. Ampak če bo šlo tako naprej s to polarno zimo, ne bo nič fino, kaj.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

24.01.2006, 21:44

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

mi2 sva že tudi od nedelje notri. Moram priznati, da se mi že user posted image  tamali pa itak...
Kaj čmo, takle mamo ...

lp

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

24.01.2006, 22:41

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

no mi2 sva pa morala ven vceraj na UZ kolkov... drugac sploh ne bi sla, ker je bilo zelo mrzlo pa se pihal je... danes pa splohnisva sla.. je cez dan bilo -7.. brrrrrrr....
bo treba kar pocakat... edini svez zrak, ki ga moj user posted image  je, ko preluftam stanovanje

Mami, pika moja!

clock-img

25.01.2006, 00:01

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Midve sva tudi od sobote notri. Zato sva danes morali ven - 2 uri mi je spala v vozičku - ful zadekana in oblečena + trmoforkica pri nogicah. Ni imela nič mrzlegauser posted image . Sem morala ven, ker jutri je napovedano še hladneje, pa bova not ostali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem