writing-img

poletna prevleka za Römer Safefix Plus

clock-img

01.07.2010, 10:07

clock-img

salcka

pencil-img

249

ima katera to prevleko?
jaz sem jo kupila in je ne znam "namontirat". ne vem, kako se pasi dajo dol, da jih lahko potegnem skozi zgornje luknje.

clock-img

01.07.2010, 10:15

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja, jaz jo imam.
Vsakič ko daje preleko gor ali dol se jezim zaradi teh pasov.
Sploh ni enostavno in precej zamudno.

Zadaj odpreš plastični pokrov in sneš pasove dol s tiste kovinske zaponke. Samo pazi, da si zapomneš kateri pas kam paše, da boš potem pravilno nazaj naštimala.

clock-img

03.07.2010, 11:37

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

To je res cel projekt, zato sem dala jaz narest dodatno prevleko šivilji, kjer je naredila pod pasovi daljše odprtine, ki so zaprte z ježki in je preoblačenje enostavno. Ko smo originalno dajali gor/dol bi proizvajalce najrajši na gobec user posted image . Res je totalno nepraktično, tako da je bila naša prevleka že čisto umazana, ker se nismo hoteli spet ukvarjat s tem, pa še barva mi je čist grda.

clock-img

03.07.2010, 12:35

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Midva jo tudi nisva znala namontirat, pa sva šla kar prodajalke v BC vprašat. In v bistvu snameš ob straneh prevleko dol in se tam spodaj konča tisti del pasu, ki gre čez trebuh, je z eno kovinsko priponko zapet, vzameš tisto priponko dol, pa pas ven, obleko čez in potem vse nazaj zmontiraš.

clock-img

06.07.2010, 10:26

clock-img

salcka

pencil-img

249

bom poskusila.
najlepša hvala.

clock-img

06.07.2010, 21:48

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

tole z ježki pa ni slaba ideja user posted image  me zanima, če lahko tudi na originalno prevleko to naredijo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.07.2010, 10:48

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tole z ježki pa ni slaba ideja user posted image  me zanima, če lahko tudi na originalno prevleko to naredijo.

Ne bi smelo biti problema, šivilja ali kdor koli že, samo prereže po dolžini (kjer so odprtine za naramnice) in spodaj prišije ježke - na tak način je preoblačenje sedeža čisto nekaj drugega user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem