writing-img

poletna rezervacija

clock-img

06.04.2010, 10:57

clock-img

NANA123

pencil-img

374

ZANIMA ME ALI LAHKO REZERVACIJO ZA POLETI IMAŠ OD 20.6.-20.7.NPR. ALI MORAŠ NUJNO 1.7.-31.7. HVALA ZA ODGOVOR LP

clock-img

06.04.2010, 11:02

clock-img

živa

pencil-img

2366

Pri nas lahko začneš rezervacijo sredi meseca oz. na poljuben datum, le odsotnost mora biti 30 (31) dni - čeprav mi je zadnjič kolegica rekla, da lahko tudi za 2 tedna uveljavljaš rezervacijo ... Smo pa iz LJ.

Lp,

živa

clock-img

06.04.2010, 11:14

clock-img

Anonimen

pri nas lahko katerkoli dan v mesecu vzameš rezervacijo in ta traja do istega datuma naslednji mesec.

clock-img

06.04.2010, 11:17

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

Pri nas v MS lahko uveljavljamo znižanje plačila vrtca julija in avgusta. Plačaš samo dneve prisotnosti. Torej če otrok ne gre v vrtec dva meseca pač ne plačaš nič. Upam, da za letos tudi tako ostane, ker bo mala doma.

clock-img

06.04.2010, 13:38

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Mogoče kdo ve, kako je s tem v MB?

clock-img

06.04.2010, 15:01

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Pa dejte, no, prakse so od občine do občine različne, včasih celo od vrtca do vrtca, tako da je edina prava pot preveriti na licu mesta. Torej direktno v vrtcu. Pa še najhitreje bo - dvigneš telefon in voilla - info na dlani.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

06.04.2010, 16:38

clock-img

pikapikica83

pencil-img

45

V Lj je zadeva taka (100%):
Rezervacijo lahko koristiš od junija do septembra - najmanj za en mesec in največ za dva. Rezervacijo lahko začneš katerikoli datum v mesecu, kot rečeno, pa mora biti najmanj en mesec - torej do istega datuma naslednjega meseca. V tem času plačaš 30% cene, ki jo sicer plačuješ. Če otrok vmes pride v vrtec, se rezervacija stornira in plačate normalno ceno.
Vsaka občina ima svoja pravila, nekje rezervacij sploh nimajo. Vsaka naj vpraša v svojem vrtcu, sicer pa je tako ali tako potrebno izpolnit obrazec, ki ga dobite pri vzgojiteljici (vsaj pri nas) ali na upravi vrtca.
Upam, da je tole kateri pomagalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem