writing-img

poletne za solarij

clock-img

14.04.2007, 22:31

clock-img

čaki

pencil-img

1009

tiste ki hodite samo za čez poletje v solarij-bo treba letos prej ker je že tako lepo vreme?? jaz grem ponavadi konec maja ali začetek junija, da sem za čez poletje INN pa da še do morja zdrži barva, da me tam ne opeče. jaz kar že malo študiramuser posted image user posted image user posted image  da bi šla. ker letos je vse prej user posted image user posted image user posted image
še krompir smo prej posadili kot vsako leto user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj menite

clock-img

14.04.2007, 22:32

clock-img

Anonimen

Kull.user posted image

Mene tam ne vidijo. Mi je bolj pomembno zdravje.

clock-img

14.04.2007, 22:42

clock-img

Anonimen

Raje pojdi malo na sonce. Saj je ravno tako škodljivo, ampak manj mukotrpno in ceneje. Jaz sem že kra lepo rjava, pa se samo kdaj pa kdaj malo z mulcem s kolesom vozim in sprehajam.

Sicer pa, če ti paše, zakaj ne. Če se počutiš lepšo, potem je v redu. Jaz sem za.

clock-img

14.04.2007, 22:43

clock-img

rija

pencil-img

15589

ni za mene....dobim klastrofobijo v tisti trugi....user posted image  sploh pri nas je ena fajn škripala.....user posted image

...vox populi...

clock-img

14.04.2007, 22:45

clock-img

Anonimen

Jaz furam modo "belo je lepo" odkar me je par let nazaj v solariju po joškah tko zapekl (ožgal) da sm trpela še par dni. K to niso opekline k na soncu ampak prou globoko v koži. Boli k user posted image

clock-img

14.04.2007, 23:08

clock-img

Anonimen

O hudo Karin.

clock-img

15.04.2007, 13:33

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz sem bila v solariju ene parkrat, očitno moja koža ni za take stvari, tudi na soncu se moram pazit, ker sem rdeča, sicer postanem rjava, pa se hitro lupim, tudi če se mažem z losijoni.

V solariju pa mi je "obarvalo" samo trebuh. Verjetno slab solarij.

Pa tudi nimamo ga v bližini našega kraja, da bi pa popoldne po šihtu ostajala za to, da bi šla v solarij, mi pa tudi ni.

Ah, sem se že sprijaznila, da delam reklamo za jogurt.

Motijo pa me razni spotakljivci "joj, kako si bela". Ja in?

clock-img

15.04.2007, 13:58

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Nisem še nikoli bila v solariju. Če se pokažem sončku sem kar hitro rjava, samo ne dam nič na rjavo barvo..sem si tudi bela všečuser posted image  Kakor komu paše in kaj je komu lepo. Torej, če si želiš, pa pojdi že sedajuser posted image

clock-img

15.04.2007, 14:00

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Mogoče bi šla, če neb zmeri fasala take alergije in rdeče pike.
Drugače pa raje grem kar malo na sonce, dost hitro porjavim.
Občasno uporabim tudi kakšno kremo za porjavitev, ne pretirano, ampak tako - za lesk kože user posted image

clock-img

15.04.2007, 14:02

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ja pejt, sploh če ste že krompir sadili.

Pa greš zdaj eno rundo, junija pa še enkrat.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

15.04.2007, 20:12

clock-img

Anonimen

Jaz že hodim ja!Mi ni hujšega ko bele nogeuser posted image user posted image

clock-img

16.04.2007, 10:20

clock-img

romy

pencil-img

580

IZVIRNO SPOROČILO: čaki

še krompir smo prej posadili kot vsako leto user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj menite

No, potem se pa ne sekiraj.
Bo krompir kmalu ven pririnil, pa ga boš šla na njivo/vrt okopavat, pa boš dobila barvo. Boš pravo lepo zagorelo kmečko dekle. user posted image
Boš združila prijetno z koristnim. Vrt boš imela okopan + solarij + telovadba in vse to zastonj. user posted image

clock-img

29.04.2007, 23:21

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Zdravo!

Tudi sama grem skoraj vsako leto v solarij.
Začnem že kar meseca maja po praznikih. Na začetku grem 2 x tedensko po 5 minut, na koncu pa 2x 10 minut. Skupaj 50 minut.
Tako imam lepo podlago za na morje, drugače sem pa bolj bele polti in bi brez podlage (solarija) morala biti cel dopust v senci. Že itak se skrivam med 11 in 16 uro.

LP!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem