writing-img

polhi

clock-img

22.07.2010, 10:32

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Sem mislila odpret temo na ljubljenčkih, pa  sem si premislila, ker to ni to user posted image ...Tile kosmatinci so si namreč kar sami izbrali podstrešje našega vikenda in jih nismo nič povabili...Skratka, vikend imamo ob gozdu in že od zgodnjega poletja naprej nam parajo živčke polhi. Čez dan jih ni opaziti in slišati, ker seveda spijo...po noči pa imajo celo žurkouser posted image . Cvilijo, praskajo, grizejo les...skratka tečni so za znoret...Čeprav smo zelo gostoljubna družina , bi se jih radi končno znebili...saj veste:"Svakog gosta za tri dana dosta..."user posted image ...sploh pa takšnih, ki cele noči ne spijo...Imate kakšne izkušnje, kako bi jih spravli nazaj v gozd...Za tiste pasti, ki polha pokončajo vem, vendar bi jih rada kako drugače spravila stran...tako da bi bili še živi...user posted image

clock-img

22.07.2010, 10:34

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

tiste pasti nastavi, ko jih samo zaprejo....ne vem kako se rece...pa pol te kletke neses v gozd in spustis.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

22.07.2010, 10:43

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Sem že jaz na to pomislila, pa je moj reku, da bi verjetno prišli nazajuser posted image ...Najbrž bi jih moral naložit v avto in odpeljat kam daaaaalečuser posted image na izlet...

clock-img

22.07.2010, 10:46

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

pol bojo pa drugi prisli.....
pismo, ne vem...

tudi ce jih .....user posted image ...........lahko pridejo noviuser posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

22.07.2010, 11:04

clock-img

jar

pencil-img

248

kupi elektronsko napravo za oganjanje polhov. nam je pomagala, potem smo jo posodili še sosedom.
kupi se v conradu in podobnih trgovinah.

clock-img

22.07.2010, 11:08

clock-img

pelin

pencil-img

1701

O tem sem že slišala, pa sem mislila, da je to le za voluharje in podobne zadeve...pa je res učinkovito? Če je bi bilo super...

clock-img

22.07.2010, 11:22

clock-img

jar

pencil-img

248

RES je delovalo, tudi mi imamo vikend ob gozdu. tudi sosed je rekel, da so po tem dokončno izginili.
menda pomaga tudi star hreščeč tranzistor, lahko probaš najprej s tem.

clock-img

22.07.2010, 14:11

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Bomo poskusili dobiti to napravco , če ne bomo pa s tranzistorjem probaluser posted image user posted image ...hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem