cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

polkrožni les-mislim da se reče tako

clock-img

26.02.2008, 08:04

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

Nekje v okolici Dravograda tam nekje pri meji bi naj prodajali tisti polkrožni les , ki se ga lahko uporablja za gradnjo zunanjih hišk, igral ... ki je namočen v neki tekočino da je to obstojnouser posted image ali mogoče katera ve kako se tej trgovimi oz. lesarni ali kakor pač rečeuser posted image user posted image user posted image

No če pa še kdo ve kje bi to imeli bom prav tako vesela

Lp Vesnauser posted image

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

clock-img

26.02.2008, 08:48

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

a misliš bruneuser posted image

clock-img

26.02.2008, 09:06

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

mah si me pa dobla user posted image user posted image ti nimam pojma rabla ga bom za izdelavo otroške hišiceuser posted image in pa tlakovce.
Sej sem zdej poklicala lesno v dravograd sam baje da se drgače reče tej firmi ali pa tudi ne

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

clock-img

26.02.2008, 09:22

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

vidš k ne preberem do konca. Sem mislna da sprašuješ kako se reče lesu.

Drugače pa Smreka Gornji grad ima take hiške in te brune.

clock-img

26.02.2008, 09:32

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

Hvaala bom preverlauser posted image

clock-img

29.02.2008, 18:00

clock-img

3T

pencil-img

260

Ne ti si najbrž mislila takšna mala debelca, namočena v neko impregnacijo zelene barve, najbrž potrebuješ za izdelavo otroških igral, to je Imont Otiški vrh.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem