IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun
vem da je off topic ampak felicita kako si ugotovila da je kaj s sčitnico?? če ti je mi lahko tudi odgovoriš na zs. Hvala
Ah, ne

sicer smo OT, pa recimo.
Zdravnica na pregledu za službo mi je rekla da mam ščitnico povečano in nej jo grem dat pogledat... pa se mi ni kej dost mudilo, ker je povečana ščitnica menda ful pogosta in tko... no ko sem končno dala, so bli izvidi slabi, so me pošibali na polikliniko in mi diagnosticirali Hashimoto.
Simptomi? Mela sem vse možne diagnoze, zadnjo - sindrom kronične utrujenosti. Prej pa kronično mononukleozo, kronično boreliozo, kronično herpesno infekcijo... simptomi? stalna utrujenost, težave s spanjem (nespečnost, zbujanje), klecanje imunskega sistema, bolečine v sklepih in mišicah in nenazadnje (potem ko sem že mela diagnozo mi je pridelalo) neuspeh pri hujšanju (diete + vsakodnevni tek pa se niti gram nisem premaknila)... moj zdravnik ni nikoli pomislu na ščitnico, jest pa po pravici povedano tut ne, vsaj kej precej zares ne... zdej sm na začetni terapiji, pa ni kej dost izboljšav opazit.
noble and children respected their elders.