writing-img

položaj otroka

clock-img

15.11.2004, 09:41

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Zanima me, do kdaj je potrebno, da otročka daješ na bok. Moja se zdej pri enem mesecu večkrat obrne na hrbet - ponoči,(al pa čez dan če je v ležalničku tut seveda na hrbtu leži), pa vedno ne zaleže, če jo obrnem.

clock-img

15.11.2004, 09:45

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz sem mojega dolgo dajala na bok-bolj zaradi navade, ker se je potem itak sam obrnil(mogoče nekje do 3 meseca).Pa zatlačila sem ga odzadaj, da se vsaj takoj ni mogel obrnit:)

clock-img

15.11.2004, 09:47

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

"Fora" spanja na boku je,da če med spanjem oziroma ležanjem bruha,da se mu ne zaleti oziroma da se ne zaduši.
Tako,da jaz naš sonček kar vstrajno dajem na bok.Včasih rata včasih ne.Obstajajo pa tudi nekakšne blazine (2 trikotni blazini povezani med seboj)med katere položiš otroka in se ne more obrnit.

:muca:

clock-img

15.11.2004, 09:56

clock-img

Anonimen

Ja, take blazine so iz nekakšne penaste gume, ki ima na sredi vdolbino, kamor položiš otroka. Jaz sem jo kupila v Toysu, ampak je nismo uporabljali.

clock-img

15.11.2004, 22:04

clock-img

Anonimen

Ne vem, kako se peni reče. Toys pa je trgovina Toys'r'us v Avstriji. Mogoče pa jo imajo tudi pri nas v kakšni otroški trgovini, malo pokliči in vprašaj za penasto gumo, oblečeno v blago z vdolbino, kamor položimo dojenčka, da spi na boku. Upam, da bodo prodajalke vedele, kaj je to. Škoda, da je nimam več, bi ti jo z veseljem dala. Izgleda nekako tako: predstavljaj si kvader, ki ima po sredini izdolblen nekakšen ror in tu notri položiš dojenčka na bok,, tako da ima pred sabo in za sabo blazino in se ne more prevrnit. Joj, komplicirano, ampak ne vem, kako bi drugače opisala.

clock-img

15.11.2004, 22:54

clock-img

vess

pencil-img

16

Do 6 meseca. Ker mu s tem poleg vsega ostalega nudiš tudi občutek za rotacije telesa, ki jih bom potreboval kasneje za kotaljenje.Če se ti obrača jo pač dobro založiš, pa obvezno spreminjaj bok.

clock-img

17.11.2004, 09:33

clock-img

asso

pencil-img

3700

janja 123, ne vem iz kje si, ampak ti lahko povem, da takšno blazino imajo tudi v Italiji in sicer v Prenatalu.

Lp asso

clock-img

17.11.2004, 10:29

clock-img

Anonimen

Torej, upam da bom dovolj jasna: če prideš iz ljubelske smeri, nekaj križišč pred centrom Celovca zaviješ desno, kjer na smerokazu šiše v Graz - Wien in Industrie Zone (takoj za McDonaldsom). Nato se pelješ kar nekaj kilometrov naravnost(več semaforjev), dokler v krišču po diagonali ne zagledaš večje stavbe z napisom Kika. Tam zaviješ desno in se pelješ še kakšen kilometer ali mogoče manj. Takrat na desni strani zagledaš Obi (je bolj viden) in tega se drži trgovina Toy's'us.

clock-img

17.11.2004, 11:14

clock-img

Anonimen

Jana!

Sedaj sem brskala po internetu in našla. Lahko si pogledaš. Sicer ne znam pripeti linka, zato pišem naslov, ki ha vpiši v iskalnik:
toysrus.com, potem greš pod BABY, nato BROWS BRANDS, nato pogledaš pod firmo THE FIRST YEARS.

Se vidi, da sem že precej pozabila. Ta stvar izgleda tako, da sta dva valja spodaj povezana z blagom, razdaljo med njima lahko reguliraš. Poglej, mogoče ti bo uspelo najti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem