writing-img

položaj v banjici

clock-img

04.01.2005, 15:05

clock-img

iza

pencil-img

86

Mi poveste kako naj tamalo pri treh mesecih držim v banjici? Zdaj jo imam z roko podprto pod glavo in jo držim za roko pod pazduho. Ampak banjica je že skoraj premajhna za ta položaj ker rada brca in potem zadane z nogami v konec banjice pa včasih se odrine in potem mi skoraj že z glavo udari v sprednji del banje. A bi jo lahko že bolj sede dala, sam ful je to težko držat ker sama še nič kaj dosti ne pripomore k temu pa odriva se, jaz naj jo pa držim, pa mi skoraj z rok zdrsne!?:zmeden:
Pa pa:miska:

clock-img

04.01.2005, 15:46

clock-img

lin

pencil-img

2504

Pozdravljena!
Kakšno banjico pa imaš?Mi smo na začetku imela ta najmanjšo in smo pri 3 mes. imeli enak problem,pa smo ji pol kupili največjo banjico(baby center 3.000 sit)
in je bil problem rešen.Zdaj lepo uživa v čofotanju!
Čeprav imamo zdaj že 6 mes. in se kopamo v sedečem položaju!

p.s.Ta prvo banjico pa sedaj uporabljamo za drugi namen!

clock-img

04.01.2005, 16:28

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Če kupiš tako "globoko banjico", ki jo imaš lahko kasneje za perilo, bo lahko notri sedela, pa jo daš na mizo ali kam višje, je lažje za držat. Ali pa čebriček za dojenčka. pa pa

clock-img

04.01.2005, 16:40

clock-img

bini

pencil-img

1623

če že drži glavico in če imate doma veliko banjo, potem kupite tisti sedežek, ki se pritrdi v banjo, otrok sedi in veselo čofota :) naša mala ima ta sedežek od 6. meseca ampak bi tudi prej že prav prišel, pa še dolgo ga bo rabila se mi zdi, ker je čisto nora na vodo, pa še nama je lažje, ker je ni treba držat ves čas.
lp :sloncek:

clock-img

04.01.2005, 21:55

clock-img

mroz

pencil-img

29

Žal odgovora ne poznam in ne morem dosti pomagati. Sama otročka ne morem okopati, mi vedno kdo pomaga. Imam pa zadnje čase velike težave s kopanjem - otrok joka tako zelo, da ga ni mogoče potolažiti. Se je kateri to že zgodilo. Kaj lahko storim. Za pomoč bom zelo hvaležna.

Pazite na svoje cukre!

clock-img

04.01.2005, 22:05

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Kaj pa če bi šla sama z njim v veliko banjo - bi čutil varnost, ker bi se stiskal k tebi?

clock-img

05.01.2005, 13:08

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

mroz, te popolnoma razu,e,e. Moja pikica je jokala in tulila kot ne vem kaj. Potem so mi pa na RR svetovale položaj na trebuščku (tud v naročju ni hotla ležat na hrbtu) in je blo vse OK. Poskusi. Zej zelo uživa v kopanju.

clock-img

05.01.2005, 16:12

clock-img

iza

pencil-img

86

Bini pa je ta sedežek že za tri mesece starega? Moja še ne kaže nobenih potreb da bi sedla, ne vem ? Glavico še ne drži čist sama.
Banjico mam pa tisto od Brevvija k se skupi z previjalno da na banjo.
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem