writing-img

pomagajte

clock-img

22.05.2006, 17:57

clock-img

malička

pencil-img

155

rada bi nekaj vprašala, že leto in pol delamo nauser posted image . No bistvo je v tem da me bolijo prsa čeprav je do moje naslednje menstruacije še 18 dni zanima me zato ker so me prsi bolele zmeraj 2 do 3 dni pred menstruacij prosim naj mi svetuje katera ima izkušnje s tem. hvala lepa

clock-img

23.05.2006, 08:13

clock-img

SM10

pencil-img

436

Iz mojih izkušenj ti lahko povem, da največ naredi psiha. Tudi mene niso prej bolele prsi-občasno pred user posted image , ampak odkar delamo na user posted image  se  mi dogajajo vse mogoče stvari-od špikanja, bolečih, povečanih prsi,,.... Prejšnji mesec sem vse odmislila in zanimivo me niti za hip niso bolele.
Pogumo naprej in ne se obremenjevat samo z user posted image user posted image user posted image , ker bo ratalo takrat, ko boš najmanj si mislila. Ne obupat, čeprav je teško prenašat razočaranje iz meseca v mesec.

clock-img

23.05.2006, 16:23

clock-img

iwa

pencil-img

824

zelo se strinjam z SM10, dogaja se mi podobn. Ponavad me par dni pred M bolijo prsa, prejšnji mesec so me pa nooooro pa sm mislila da je to to, a je M prišla, bila pa je dost krajša k ponavad. Psiha dela svoje, mal bo še treba počakat...čimhitrej naj ti mine ta vmesen cajt!Pa kmal user posted image user posted image !

Življenje je lepo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem