writing-img

pomaranče

clock-img

19.01.2006, 08:17

clock-img

tasika12

pencil-img

227

Pozdravljene,
prosim za nasvet, kako naj pripravim za našo bebo pomarančo. V kombinacji s čem je najboljša in ali jo zmiksate ali kako drugače?
Hvala

Nataša

clock-img

19.01.2006, 08:19

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Meni je pediater rekel naj jo najprej samo ožamem in mu dam sok, da se navadi na okus. Pri uvajanju smo namreč začeli z pomarančo po nasvetu pediatra. Potem pa sem jo mešala z naribanim jabolkom in banano. Zelo okusno....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

19.01.2006, 10:55

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Jaz sem tudi na začetku samo sok iztisnila. Sem ga pa mešala s skuto in banano ali pa med naribano jabolko.

Pozneje sem mu dala kar krhelj za "cuzat", zdaj pa itak grize in cel krhelj poje.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

19.01.2006, 12:44

clock-img

Anonimen

Jaz mu dam tudi kar krhelj v roke, pa ga scuza pa poje user posted image

clock-img

20.01.2006, 19:28

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Tudi naša krhlj kar scuza apak samo,če je sladka.

clock-img

20.01.2006, 20:28

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Mene je bilo pri teh krhljih vedno strah, da ga ne bo ful na hitro noter posesala in da se ji bo zagozdil v grlu. Vedno sem ga držala. No, govorim za mandarine.
Drugače pa jaz zdaj malo olupim krhelj (tisto čisto nežno kožico pustim), ga prelomim na pol in ji dajem kar z roko v usta, mimogrede pa še njo spodbujam, da ga sama da z roko v usta.

Včasih pa tudi kar ožamem pomarančo in sok zmešam v skuto ali pa ga fajn razredčim in ima za pit za čez dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem