writing-img

pomivalni stroj

clock-img

27.04.2009, 11:58

clock-img

boni25

pencil-img

358

Ojla punce!
Upam da mi boste znale svetovat kaj naj naredim.Imam Gorenjev pomivalni stroj star dve leti.Moti me to da mi po vsakem pranju na kozarcih ostane na vrhu kozarca "krancelček",če me razumete,ostane mi rob in izgleda kot da je kozarec umzan.Zgleda ravno tako kot da bi bil kamen samo ne vem kako naj se tega resim.Ze te tablete sm različne probala,noter imam nalito za sijaj in sol.Tako da ne vem v čem je problem.Kaj naj se naredim?

lp in hvala

clock-img

27.04.2009, 12:39

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Tole z "meglo" na kozarcih mislim, da je problem bolj ali manj kar pri vseh pomivalcih. Jaz zato kozarcev sploh ne dajem več v stroj prat, ker prej ali slej dobijo to "meglo", ki ne gre nikoli več dol in potem je kozarec videti, kot bi bil umazan. Ne vem, če je to zaradi soli ali od česa je. Če ima katera kak pameten nasvet, pa kar na plano z njim. user posted image

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 27.4.2009 12:40:07 >

clock-img

27.04.2009, 12:47

clock-img

alička

pencil-img

2082

Jaz imam vedno lepe sijoče kozarce, pa jih dnevno pomivam v pomivalcu. Uporbljam pa Splendid tablete, sijaj in sol (Sparova znamka).

clock-img

27.04.2009, 12:56

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Za kozarce uporabljam tekoči prašek. Kozarci so lepi.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

27.04.2009, 14:36

clock-img

Anonimen

Mogoče sijaj in/ali sol dozira v premajhnih ali prevelikih količinah. Verjetno v premajhnih. Ponavadi je v posodici za sijaj kakšen hakeljček, s katerim spreminjaš nastavitev za količino doziranega sijaja v enem pranju. Doziranje soli se spreminja različno od proizvajalca do proizvajalca in glede na trdoto vode, piše v navodilih. Lahko pa tudi, da ti ne posuši do konca in se vlaga kondenzira na robu kozarcev.

clock-img

27.04.2009, 15:01

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Pa eni kozarci tudi niso primerni za pomivalce.....piše na embalaži kozarcevuser posted image .

Mene pa kamin greje...

clock-img

27.04.2009, 16:50

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Bi rekla, da ima Ankica prav. Premalo sredstva za sijaj, pojačaj.

clock-img

28.04.2009, 11:17

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ja, lahko da je problem v doziranju sijaja oz. soli (a prej je bilo pa bp?), lahko da so kozarci slabše kvalitete ali neprimerni za pomivanje v pomivalcu. Mi tudi uporabljamo gel in kozarci so sijoči.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

28.04.2009, 13:17

clock-img

malania

pencil-img

613

Živjo!

Pri nas doma imamo Boschev pomivalni, star že 16 let. Tudi naši kozarci so bili vsi taki ''čudni''. Sicer jim ni bilo več pomoči in so pač ostali taki.. dokler se niso razbili in smo kupili nove user posted image . Mami je potem ugotovila, da je najbrž bilo zato, ker smo takrat kupovali en poceni prašek v prahu (mislim da z Lidla, no, saj nima veze... vem da je bil nekaj poceni...). Če se ne motim, naj bi to bila korozija. No, od takrat naprej smo vedno kupovali bolj 'kvalitetne' praške in nimamo več takih težav.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

28.04.2009, 14:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.04.2009, 23:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem