writing-img

pomivalni stroj me zafrkava

clock-img

24.03.2008, 20:05

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Danes me pomivalni stroj neki zaj.....user posted image .

Pere in dela normalno, pa vendar potem ko se konča program vidim, da se tableta s detergentom sploh ni stopila, ampak v enem kosu "pade ven" iz predalčka za detergent. Ne vem v čem je fora, ker se mi do zdaj to ni dogajalo.
A ima kdo kakšno idejo?

Evo, zdaj že tretjič perem posodo v upanju, da bo tokrat pa šlo.

clock-img

24.03.2008, 20:24

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Men se je to zgodilo,ko sem imela polno spodnje sito in še enkrat ko mi je vrglo dol tisto ko se vrti,ko teče voda iz njegauser posted image (ne vem kako se reče).

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

24.03.2008, 20:36

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Imaš mogoče na tistem delu v košari postavljeno kakšno veliko desko ali krožnik? To se je naredilo meni in še eni moji prijateljici. Ko zapreš vrata stroja, deska blokira vratca za prašek/tableto, pa si tam.

clock-img

24.03.2008, 21:23

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Tole kar je Jančika napisala je najbrž razlog. Ali je veternica s čim blokirana ali pa tista posodica.

clock-img

24.03.2008, 21:43

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Hvala punce.
Bom preverila ko stroj neha delati.
Ampak 4x ga pa ne bom prižigala. Bo moral počakati na jutri.

clock-img

24.03.2008, 22:59

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Evo, sem pogledala. Tam res stoji en velik piskr, tako da upam, daje to razlog.

clock-img

25.03.2008, 10:32

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Jaz ta problem rešim tako, da tabletko dam enostavno v tisto košaro ko je za pribor.
Sem imela en čas problem s tem ko mi ni hotl odpret, nakar sem poklicala Gorenje servis in so mi to popravili, mi je pa serviser svetoval kaj naredit v takšnem primeru. Jaz sem enostavno začela tabletko devat v košaro in sedaj se sploh ne spomnim več da bi jo dala kam drugam.

clock-img

25.03.2008, 11:22

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Očitno tisti piskr ni bil moteč, ker tudi danes, ko sem ga dala drugm tabletke ni raztopilo. Sem pa naredila tako kot je predlagala luka jan in se je posoda lepo oprala.

clock-img

25.03.2008, 13:13

clock-img

honey

pencil-img

2567

To se je tudi meni dogajalo, zato zdaj tableto enostavno vržem v stroj - niti je ne dam v košaro, ampak jo kar na tla vržem. In nimam nobenih problemov.

clock-img

25.03.2008, 19:47

clock-img

Anonimen

pomivalni stroj me zafrkava

Zafrkavi ga nazaj.

clock-img

04.04.2008, 13:08

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Ali so se kari nabrale smeti v pomivalnem stroju v tisto metlico. ki se okrog vrti? Kako naj to očistim?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem