cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomivalni stroj pod pultom

clock-img

25.05.2006, 22:14

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Imam en problem - kupila sem samostoječ pomivalni stroj in bi ga rada dala pod pult. Odstranila sem zgornjo ploščo (po navodilih trgovca) in tu nastopi problem - pod ploščo je bila nekakšna "utež", ki je snemljiva in sedaj me zanima čemu le-ta služi in ali jo moram pustiti gor ali jo lahko snamem, saj mi z njo stroj ne gre pod pult?!user posted image

Ima morda katera stroj pod kuhinjskim pultom in kako ste to izvedle?! Vprašajte še svoje možičke, saj bi rada to čimmprej rešila!

clock-img

25.05.2006, 22:22

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Katera firma, kater model?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

25.05.2006, 23:18

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Bosch SGS....M12EU

clock-img

26.05.2006, 06:34

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Midva ga imava samo je bil brez zgornje plošče. A se da nogice kaj znižat?

clock-img

26.05.2006, 06:34

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Aja samo ne Boscha.

clock-img

26.05.2006, 07:57

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Nima nogic.... Saj gre pod pult, ampak brez tiste stvari pod ploščo....

clock-img

26.05.2006, 08:13

clock-img

Anonimen

jaz imam boshevega, prav tako prostostoječega, pod pultom. odstranili smo zgornjo ploščo, kakšne uteži se pa res ne spomnim. bom vprašala moža, ko se vrne, če se je on.

clock-img

26.05.2006, 10:48

clock-img

Anonimen

ne, on tudi nič ne ve o kakšni uteži.

clock-img

26.05.2006, 13:32

clock-img

kitty

pencil-img

100

Moj odgovor jemlji bolj za rezervo.

Gre pa za pralni stroj v kopalnici, ki smo ga dali pod pult, zgornji pokrov smo dal dol, bila pa je neka črna utež in vem, da je mizar rekel, da to more bit, ker zavira močno tresenje pralnega stroja. 
Lahko, da je to tud pri pomivalcu enako.

clock-img

27.05.2006, 14:55

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

mogoče pa je ta utež res potrebna samo pri prostostoječemu stroju... saj, če je pod pultom, ga itaq pult tišči navzdol oz. nima kam poskočiti.

bi pa v tvojem primeru za vsak slučaj še kakšnega serviserja poklicala... še posebej, če je stroj v garanciji in ti v primeru težav ne bodo priznali garancije, ker bi sami kaj zašuštrali s tem.

clock-img

27.05.2006, 14:58

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Hvala za pomoč!
Ja, utež je samo za prostostoječo varianto....
Sedaj moram samo še to pogruntat, kako fiksirat stroj - čeprav je še najbolj logično, da ga dam le pod pult, a bo po moje dobro, da ga vsaj malo fiksiramuser posted image
Ne vem - bomo videli....

clock-img

27.05.2006, 15:06

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

pomoje bo čist dost samo pod pult.
saj bo itaq ob straneh imel kakega soseda user posted image no, kakšen pult... delovna površina bo pa tut verjetno čez več stvari, ne samo čez pomivalca

clock-img

27.05.2006, 17:47

clock-img

poliloni

pencil-img

623

ja, na obeh straneh sta omarici (no, na eni je bolj malo omarice - ravno toliko, da je kot zapolnjen). Pult je pa čez pomivalca in to sosednjo omarico...Zadaj je pa lesena stena, ki pregrajuje kuhinjske element od jedilnice... Upam, da bo stalo - bo treba preizkusitiuser posted image

clock-img

28.05.2006, 14:25

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

sej pomivalc ne skače okrog kot pralni stroj... bo že moglo držat... drgač pa kasneje iščete boljše rešitve... ampak mislim, da res ne bi smeli imeti kakšnih problemov

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem