cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomoč...rjavi izcedek

clock-img

26.07.2008, 19:44

clock-img

piamaria

pencil-img

523

Skrbi me, ker sem v 6. tednu in sem na hlačkah opazila nekakšne rjave nitke...kaj naj to pomeni??user posted image
Me je malo strah...
Hvalauser posted image

clock-img

26.07.2008, 20:28

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Sam po sebi rjav izcedek še ni kritičen, če pa se bo še pojavil, pa ti predlagam da greš kar takoj na urgenco, ker je 6. teden zelo kritičen kar se tiče splava, pa ne da te hočem prestrašit, ker so v teh začetnih tednih vsemogoči izcedki zelo pogosti!!! Dokler se ne pojavi kri, je še vse normalno.

clock-img

27.07.2008, 08:05

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Piamaria, ne se bat. Če bi izcedek postal rdeč in bolj obilen, toliko, da bi rabla vložek, potem takoj na urgenco. Če ga je malo in je samo rjav (kot pišeš nitke), pa ni problem. Tako je meni razložil moj G. Sem to tudi sama doživela, pol je bilo pa vse OK in imam zdaj zdravega sončka.

clock-img

27.07.2008, 08:25

clock-img

piamaria

pencil-img

523

pikipu....ja res sem v skrbeh za vsako malenkost...saj vem, ampak , ko enkrat končno zanosiš po neskončnem čakanju, res ne bi rada da gre kaj napak, zato hvala za pomiritev in srčno upam, da bo vse OK do konca in bom   ..... rodila zdravegauser posted image
Hvala obema za pomoč, se bom držala napotkov....user posted image
Pikipu.....koliko časa pa si imela izcedek?

clock-img

27.07.2008, 10:22

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Se malo pridružujem debati.
Sem na istem, le da bi morala M dobit šele nekje ta torek, pa imam rjav izcedek že od prejšnjega ponedeljka-torej že skoraj en teden, test pa je bil včeraj rahlo pozitiven. Isto se mi je zgodilo prejšnji mesec, le da sem en dan po testiranju dobila močno M-ss. Bojim se, da bi se mi tokrat zgodilo isto, zato razmišljam, da bi šla jutri do G, da bi mi mogoče pomagala s kakšnimi tabletiuser posted image
Razmišljam pa, če je to sploh možno, da je kaj ostalo v maternici še od prejšnjega meseca, ampak verjetno bi vmes med cilkusom kaj krvavelauser posted image , kaj mislite? Verjeno skoraj nemogoče, da bi mi še sedaj test kazal pozitivno, če se prejšnji mesec ne bi dobro sčistilo. Nisem šla pa nič do G, ker sem imela zelo močno M, po čemer sklepam, da ni bilo potrebe. Itak pa, če ne bi tako hitela s tesom, sploh ne bi vedela, da sem noseča. Ampak ta mesec sem ga pa spet delala prej zaradi izcedka, M pa res ni. Mogoče je še kaj upanja...po 3 splavihuser posted image user posted image Do sedaj so se še vse nosečnosti končale z ss. Dvakrat sem bila na čiščenju, enkrat se je sčistilo samo, strah me je, kaj bo tokrat. Je pa res, da veliko punc in G pravi, da rjav izcedek ni nujno znak za ss. Upam na najboljšeuser posted image
Upam, da se tudi tebe dobro izteče.user posted image

clock-img

27.07.2008, 12:15

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Kepica, tudi pri meni je bilo tako ta mesec. Rahlo pozitiven test in nato rjav izcedek en dan, naslednji dan pa M. Za mano sta pa tudi že dva ss, otrok nimam nič. Me je pa pošteno strah, kaj me čaka v prihodnosti.Upam, da je vse le naključje.

Srečnouser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

28.07.2008, 08:21

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Piamaria, če se prav spomnim, je trajalo nekje 3-4 dni, potem je bil izcedek spet normalne barve (svetel). Najprej sem ga imela v 3. tednu (in bila prepričana, da bo spet prišla M), potem pa v 6-7 tednu spet. Takrat sem vsa preplašena letela h G (sprejel me je štiri dni pred normalnim pregledom), ki je naredil UZ in me pomiril. Če si res zelo prestrašena, kar pojdi na UZ, magar samoplačniški, je še vedno bolje, kot da si v skrbeh. Ker skrbi v nosečnosti niso dobrodošle. user posted image

Srečno!!!!!

clock-img

23.08.2008, 14:24

clock-img

tanja040

pencil-img

123

18.8. sem imela ovulacijo, seveda sva delala na user posted image user posted image Danes pa imam rjav izcedek. Ali bi lahko to bilo ugnezditev ali naj me skrbi. help

clock-img

23.08.2008, 14:38

clock-img

kitka1

pencil-img

327

Piamaria, mogoče bi šla vseeno h G., saj je možno, da imaš premalo progesterona, ki skrbi za dobro sluznico, v kateri je vsidran zarodek. V takem primeru G. da kakšne tablete s progesteronom.

clock-img

23.08.2008, 15:33

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: tanja040

18.8. sem imela ovulacijo, seveda sva delala na user posted image user posted image Danes pa imam rjav izcedek. Ali bi lahko to bilo ugnezditev ali naj me skrbi. help

glede na datum je možno, da je bila vgnezditvena. mislim, da te nima kaj skrbeti. držim pesti, da si user posted image

clock-img

23.08.2008, 16:00

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

tanja 040, tukaj imaš link pa si malo poglej. upam, da ti bo v pomoč

http://www.mambaby.com/articles/sl/2193

clock-img

23.08.2008, 18:27

clock-img

tanja040

pencil-img

123

Urša30 hvala, jaz tudi upam da sem user posted image  

clock-img

23.08.2008, 18:29

clock-img

tanja040

pencil-img

123

Že kar danes bi naredila test tako me zanima user posted image

clock-img

27.08.2008, 15:00

clock-img

tanja040

pencil-img

123

Seveda nisem mogla čakat in sem včeraj naredila CB test, pokazal je odločni - user posted image . sicer sem ga naredila 13 dni pred menstruacijo, vem da sem prehitra, ampak res sem bila neučakana. Verjetno, če bi bila user posted image bi mi vseeno pokazal user posted image pa čeprav sem ga naredila tako zgodaj.Kaj ve menite?

clock-img

27.08.2008, 15:04

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

13 dni pred M ti pa res ne bo pokazal plusa, no! Zdaj tudi še vgnezditev mogoče ni bila. Si pa res neučakana. Raje se s svojim čim več stiskaj, ker imaš verjetno O.
In držim pesti, da vama rata!

Aja, jaz sem imela sicer neredne cikle, pa sem naredila test nekje 2-3 dni pred nepričakovano M in je bil negativen. Čez 3 dni pa pozitiven. Tako da hiti počasi. Vse rabi svoj čas.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem