writing-img

pomoč..vse majhno

clock-img

07.10.2011, 15:54

clock-img

mini86

pencil-img

6050

mali je zapeljal z avtom čez tipkovnico in zgleda nekaj pritisnil in sedaj imam vse pomanjšano..kaj morm prtisn da bo vse spet normalne velikosti

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

07.10.2011, 16:07

clock-img

enea

pencil-img

2440

ctrl+ kolo od miške
ctrl+ +

clock-img

07.10.2011, 16:10

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: enea

ctrl+ kolo od miške
ctrl+ +

user posted image user posted image tenks

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

07.10.2011, 16:13

clock-img

Maisha

pencil-img

206

ctrl + 0  - da bo točno tako kot je normalno (ker jaz ko pritiskam + nikoli ne vem kdaj je normalno veliko) user posted image

clock-img

07.10.2011, 16:14

clock-img

mini86

pencil-img

6050

evo..je tko kot je blo..upam da si za naslednič zapomnem..user posted image

clock-img

07.10.2011, 16:19

clock-img

enea

pencil-img

2440

IZVIRNO SPOROČILO: Maisha

ctrl + 0  - da bo točno tako kot je normalno (ker jaz ko pritiskam + nikoli ne vem kdaj je normalno veliko) user posted image

če imaš IE8, imaš spodaj v desnem kotu tudi neke %, in če imaš 100%, imaš točno nastavljeno

clock-img

07.10.2011, 16:32

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

user posted image   Ja kak mu je pa uspelo čez tipkovnico zapeljat user posted image user posted image

clock-img

07.10.2011, 16:55

clock-img

mini86

pencil-img

6050

sj to z unim mejhnimuser posted image zmankal prostorauser posted image

clock-img

07.10.2011, 20:36

clock-img

andea

pencil-img

238

IZVIRNO SPOROČILO: Maisha

To sem pa še jaz probala in si je potrebno zapomnit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni