writing-img

pomoč, a naj bedim

clock-img

25.09.2006, 00:28

clock-img

Anonimen

Spanca ni od nikoder, je to za to, ker je naredil samomor zaradi neozdravljive bolezni in je samo meni povedal, da je neozdravljivo bolan in živi sam in ne odgovarja na telefon že ves dan in se je na nek način včeraj poslovil od mene, a zato ne morem spati, ker mora nekdo bedeti in moliti za dušo?

Je vseeno kaj molim, rožnega venca ne znam, še oče naš sem pozabila, če je treba molit, bom molitev poiskala na internetu, naj molim?

Pomaga molitev če je naredil samomor? user posted image

clock-img

25.09.2006, 00:39

clock-img

Anonimen

kdo pa je naredil samomor?

ti  moli zanj, vsak si to zasluži!

upam, da boš vseeno imela mirno noč

clock-img

25.09.2006, 00:41

clock-img

Anonimen

Ne vem tega, če je treba moliti celo noč, bom, če je treba.

clock-img

25.09.2006, 00:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.09.2006, 00:42

clock-img

Anonimen

Mogoče je dovolj da samo bedim.

ne vem, če katera kaj ve o tej navadi, prosim za informacije.

clock-img

25.09.2006, 00:42

clock-img

m76

pencil-img

354

Draga anonimna, pomagalo bo tebi, tvoji duši.Zato le moli, če ne znaš več bodi pa z duhom in mislijo z osebo katara misliš, da se je že poslovila od tebe. Samo majhen namig, če misliš da tej osebi lahko pomagaš, obstajajo institucije ki bodo pomagale dotični osebi.  če misliš da lahko rešiš situacijo vzemi telefon v roke. Mogoče je bilo to slovo samo klic na pomoč.user posted image

clock-img

25.09.2006, 00:53

clock-img

Anonimen

Njegovega najboljšega prijatelja sem obvestila že pred več urami, tudi njemu ni dvignil telefona, zdaj ima on vse v rokah.

Samo ta prijatelj ne ve za njegovo bolezen, le jaz in obljubila sem mu, da nikomur ne bom povedala in mu tudi nisem. Če se je odločil skrajšat muke, mu nihče več ne more pomagati. Lahko pa da je samo lažni preplah. Ne vem. Le močno si želim, da se mi je zlagal in sploh ni bolan. Če pa je bolan, je bila to zanj najboljša rešitev in mu privoščim da ne trpi več. neoperativen tumor v glavi.

clock-img

25.09.2006, 01:07

clock-img

Sita

pencil-img

926

Molitve in dobre misli pomagajo. Vselej, tistemu, za katerega molimo in nam. Nič hudega, če jih ne znaš. lahko si izmisliš svoje molitvice, čisto svoje. Lahko imaš pa seveda samo dobre misli o nekom in mu pošiljaš pozitivne vibracije. 

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

25.09.2006, 06:51

clock-img

srki

pencil-img

9222

Kot so že pred mano napisale, tudi če ne znaš moliti, nič zato. Misli o prijatelju, misli naglas, povej tisto, kar je dobrega, misli pozitivno.

Nikjer ni zapisano, da je treba celo noč bedeti in moliti prave molitve. Delaj tako, kot ti veleva trenutno razpoloženje in če se ti moli in bedi, potem to tudi počni. To ti bo verjetno tudi olajšalo dušo.  

Upam pa, da se bo vse dobro izteklo.

clock-img

25.09.2006, 07:32

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Hudo user posted image user posted image
Upam da si ni vzel zivljenja, skusaj mu stati ob strani in mu dati novih moci do zivljenja kar mu jih je preostalo!!!!!
Prijatelja v nesreci spoznas.

clock-img

28.09.2006, 23:59

clock-img

Anonimen

kako se je zgodba razpletla ?

clock-img

29.09.2006, 07:11

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

žal sem videla tvojo temo šele danes zjutraj....upam, da si umirila svojega duha, on pa da je naredil tako, kot se mu zdi najbolj prav

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem