cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomoč, mnenja in izkušnje

clock-img

05.05.2008, 11:13

clock-img

piamaria

pencil-img

523

Aktivno delamo na user posted image  že 8 mes.

Nič ni, sem bila na HSG- vse je ok, spermiogram odličen....
Imam redne M in redne ov.
M imam na 31 dni, po izračunih mi nekje pokaže, da sem plodna od 2.- 8 v mes, drugje spet od 4-11 v mes----kaj menite?
Prosim pomoč:user posted image
M: 18.v mes-redna, cikel: 31 dni..
Kdaaj zagotovo od do imam ov po vašem mnenju.
Sama mislim, da od 2 12 naj bi bila????user posted image

Sedaj sva se trudila od 28- 5 naslednji mes. kaj storiti, imava pa takšni službi, da si res ne bi jemali dopusta za sexuser posted image user posted image

clock-img

05.05.2008, 11:15

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Sex vsak tretji dan, pa bo. Me ti ne moremo zadet tvoj dan ovulacije user posted image

clock-img

05.05.2008, 14:36

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Poleg tega ni nujno, da imaš ovulacijo takrat, kot ti to povedo kakšni izračuni. Jaz sem jo imela zadnje mesece en teden pred M.

clock-img

05.05.2008, 21:40

clock-img

anonimn

pencil-img

27

8 mesecev ni popolnoma nič,ne obremenjuj se z ovulacijo ,če imaš redne menstruacije potem imaš tudi ovulacije.

clock-img

06.05.2008, 10:18

clock-img

piamaria

pencil-img

523

hvala, mnenja so skoraj vedno enaka, ampak človek se bolje počuti ob dobri in spodbudni besedi:)
LPuser posted image

clock-img

06.05.2008, 13:58

clock-img

tane

pencil-img

1567

piamaria, jaz ima sicer M na 28-29 dni in mi po teh ovulacijskih koledarčkih napiše ravno prepozno kot dejansko imam O, jaz jo imam na 10-11 dan po M. sem pa to opazila sama na podlagi sluzi oz. izcedka, ker je takrat bolj prozorna in vlečljiva, po O pa me dan ali dva malo špika v jajčnikih. no, pa še takrat mi najbolj pašeuser posted image . tako, da pusti te koledarčke, ker niso pri vseh točni, pa malo spremljaj to sluz, baje pa imaš tudi neke O teste, pa probaš še s tem. držim pesti, da čimpreje zagledaš+++++.

clock-img

08.05.2008, 21:14

clock-img

piamaria

pencil-img

523

tane...hvala, upam ja da bo res že enkratuser posted image  in končno po čakanju in vseh problemih izpred let ugledam + in potem donosim še vsaj enega zdravega user posted image
LP
P

clock-img

09.05.2008, 08:28

clock-img

lily32

pencil-img

1064

piamaria, jaz se na tvojem mestu ne bi preveč zanašala na koledarčke. Tudi sama sem ugotovila, da sem zamudila ovulacijo s tem preračunavanjem, saj se mi je na dan, ko naj bi imela ovulacijo, bazalna temperatura že dvignila, kar pomeni, da je bila ovulacija že mimo. user posted image  Mislim, da je res najbolje, da se user posted image user posted image vsak drugi dan, če je to mogoče, ali pa naredi kakšen ovulacijski test. Tudi merjenje temperature ti pokaže, ali je ovulacija bila, a žal, ko je ta že mimo. Srečno, upam, da ti bo v naslednjem mesecu uspelouser posted image user posted image user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem