writing-img

pomoč-šivanje torbice

clock-img

25.04.2007, 08:30

clock-img

popi

pencil-img

301

Res bi bila kakega nasveta.Več glav,več ve.Če je mogoče katera sešila torbico iz blaga?Sama sem se tega  lotila včeraj.Pa me je šele potem na pol šivanja doletel:"Ja,kaj bom dala notri za podlago?"
Mogoče katera ve?
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

25.04.2007, 08:39

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Ponavadi se dajejo kar poliestrske podloge. Najcenejse prodajajo na gosposvetski, mislim, da je firma Metra.

Pa srecno!

clock-img

25.04.2007, 08:42

clock-img

popi

pencil-img

301

Hvala za nasvet,ampak sem pozabila. user posted image Podlaga bi morala biti trša.
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

25.04.2007, 10:16

clock-img

barba

pencil-img

1746

Popi poglej v kakšno tgovino, kjer imajo material za "naredi si sam". Če prav razumem, ti rabiš kakšno plastično tanko "ploščo" za dno.

Po mojem bi dobila tud v kakšnem Obiju al pa Baumaxu, kjer ti lahko točno odrežejo.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

clock-img

25.04.2007, 14:45

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

Jst dam v sredo ponavadi tak malo trsi filc, ki ga dobis v Mengsu v tovarni filca. Na notranjo stran pa potem se podlogo zasijem in ce hocem se trso torbico dam za podlogo kaksno trdo platno...tega sm pa jst vedno v iduplatih v Jarsah kupovala...kej podobnega kot je za kaksne lezalnike.
Dobr zasij
P

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem