writing-img

pomoč

clock-img

07.10.2007, 19:31

clock-img

ursy78

pencil-img

158

pozdravljene.sem novopečena mamica in me zanima zakaj se mojemuuser posted image ful velikrat kolca.a je možno da zaradi podiranja kupčka,ker nama tudi to ne gre zmerom.najlepša hvala za odgovore.

clock-img

07.10.2007, 19:33

clock-img

Snowflake

pencil-img

115

to se je dogajalo tudi mojemu sončku, ko sva se podojila...ampak tko k je pršlo, je tud odšlo...nič hudega ni s temuser posted image

clock-img

07.10.2007, 19:34

clock-img

ally1

pencil-img

460

ja tudi pri nas se je to dogajalo. Običajno je to zato ker se preveč naje user posted image , in ne podre dobro kupčka, potem pa v želodčku ostane zrak in nekam more it user posted image . Men je tašča zmeri govorila da ga zebe, ha ha , pri 30°C ga zebe nii šansuser posted image . In sem se tudi jaz pozanimala glede tega in je večinoma to vzrok.
Midva sedaj to preženeva tako, da mu dam zapit malo čajčka, in je takoj spet dobro user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

clock-img

07.10.2007, 19:41

clock-img

Anonimen

Evo, moj ravnokar kolca kot zmešan. Se je glih najedel. Ni to nič narobe, je pa zoprno.

clock-img

07.10.2007, 22:02

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Ja, zoprna zadeva, ampak nič hudega... Našemu se kolca po 15 ali 20 minutuser posted image

clock-img

07.10.2007, 22:38

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Našemu se je kolcalo full že v trebuhu in se je potem samo še nadaljevalo....sploh če ga čez trebušček primeš ali pa se s trebuščkom kam nasloni. Ni panike...

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

07.10.2007, 23:03

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

naša je kolcala k zmešana, sam je tud ful šlampast jedla - ful zraka popapcala zraven. zdej je stara 2 mesca in gre počasi na bolje. eni dojenčki kolcajo več, eni manj. samo pravjo da jih nič ne boli, sam zoprno jim je -  tko k nam user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem