writing-img

pomoč

clock-img

10.06.2008, 18:35

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Mene že dva dni, "joj kako naj napišem" duši. vsake toliko časa se moram ustavit in prav globoko udihnit, da lahko grem naprej. Ne čutim nobenih bolečin ali kakršnega koli pritiska, samo vsake toliko moram globoko udihniti.

clock-img

10.06.2008, 19:06

clock-img

Anonimen

No, to, draga blanč, pa pomen, da DIHAŠ!user posted image

...vdih...izdih....vdih....izdih...

Zdaj pa resno. A si pod kakšnim psihičnim stresom? Kr možno, da je to.

clock-img

10.06.2008, 19:21

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Ja diham, jaz živaaaaaa.
Pa saj je meni tudi smešno, pa kaj pa vem, če pa res tako težko diham. Ali je možno, da je to od stresa, ki sem ga doživela v petek, ko so me poklicali v službo in mi povedali, da ima oče infarkt in danes, da mi je bratranec umrlu. Meni se to še nikoli ni zgodilo in sedaj nevem ali naj grem zdravniku ali še malo počakam, da mine.

clock-img

10.06.2008, 19:23

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

ne pomaga le dihanje...zjooooočiiiii se ženska; boš videla vsa ta žalost, ki te notranje duši; bo malo omiljena.

clock-img

10.06.2008, 19:32

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

Dihaj... jokaj... kriči... izpiši bolečino...

clock-img

10.06.2008, 19:42

clock-img

alda

pencil-img

3570

user posted image draga moja punca!

Kot prvo :Moje iskreno sožalje ob izgubi bratranca ...

...očetu želim hitro in uspešno okrevanje!!!!

...ja....težko "dihanje " oz. stiskanje v prsih je eden izmed prvih znakov sresa ....
...tesnobe,....nemira,....ponavadi pomaga že da daš "ven" žalost,...daš čustvom prosto pot
..oz. kot ti je že kleja svetovala....: če se ti joče joči,...če bi se rada pogovarjala s kom o tvoji žalosti govori,....
...lahk tudi nam,...te bomo poslušali,....
...če ti pomaga kričati ...kriči,.....verjemi mi vse ima nenavadni pozitivni učinek.....

.....predvsem pa če boš imela občutek, da je čedalje huje
OBIŠČI ZDRAVNIKA!!!

clock-img

10.06.2008, 20:00

clock-img

blanč

pencil-img

3419

user posted image  hvala punceuser posted image , mogoče je pa res od stresa. Res bi bilo zoprno, da v teh trenutkih še meni kaj pride.
Aja, oče je hvalabogu že bolše.

clock-img

10.06.2008, 22:31

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Sigurno je stres. Nekaj podobnega se meni dogaja že nekaj tednov, na momente mi ful zmanjka zraka in kot da bi me nekdo stisnil za vrat in moram globoko vdihnit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem