writing-img

pomoč - Barvanje soli

clock-img

17.06.2008, 10:53

clock-img

mikina

pencil-img

240

Za konec šol. leta bi z hčerkami rade pobarvale sol (raznobarvno). Zanima me ali lahko uporabimo Morsko  sol, ki jo prodajajo navadne trgovine (Špar, Tuš,...). To sol, bi potem nasule v steklenice in aranžirale za darilo učiteljicam.

L.P.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2008, 14:24

clock-img

mikina

pencil-img

240

Ali nobena doma nič ne ustvarja?

clock-img

17.06.2008, 14:42

clock-img

Anonimen

ja lahko kupiš grobo mleto morsko sol in jo obarvaš z jedilnimi aromami (meta, jagoda,...). Mora pa biti obvezno morska ker dobro vleče vlago-barvo nase, vendar jo moraš potem ful dobro posušiti, da se ti v stekleničkah ne bo nabirala obarvana vlaga.

clock-img

17.06.2008, 14:56

clock-img

Irena88

pencil-img

229

Boljše rezultate boš dobila, če boš uporabila mivko, ker sol nenehno veže vlago nase...user posted image

clock-img

17.06.2008, 15:29

clock-img

mikina

pencil-img

240

Seveda, da me niste zastopile, če pa tako čudno sprašujem. Jaz sem imela v mislih, da bi to sol potem uporabljale za kopel. Barvala pa bi jo z olji za kopel. Borova kopel, da recimo zeleno lavanda roza ipd. Samo sol nevem katero naj vzamem.

clock-img

17.06.2008, 15:41

clock-img

gojska

pencil-img

1128

v euru spinu majo grobo mleto morsko sol. Resuser posted image za to kar ti rabiš, lepa debela zrna. Pa še pocen je.

clock-img

17.06.2008, 23:20

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

grobo mleta morska sol + jedilne barve + eterična olja

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem