writing-img

pomoč - Word 07

clock-img

13.01.2009, 11:20

clock-img

mikina

pencil-img

240

Med pisanjem sem izgleda nekaj kliknila pa nevem kaj in sedaj mi piše samo z rdečo in vse podčrtano. Kako to izklopim.

proooosssiimm, pomagajte

LPuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2009, 11:51

clock-img

matejchy

pencil-img

1500

si spremenila barvo pisave, pa probaj izklopit podčrtavo

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

clock-img

13.01.2009, 11:55

clock-img

mikina

pencil-img

240

barvo imam nastavljeno na črno in podčrtavo sigurno izklopljeno. Že eno uro se trudim pa ne gre in ne gre normalno pisati. Če želim izbrisati tekst, ki sem ga napisala prej mi ga ne briše ampak spreminja v rdečo in prečrta po sredini.

clock-img

13.01.2009, 12:15

clock-img

mikina

pencil-img

240

Spet sem ponosna sama na sebe. Uspelo mi je. Vklujčeno sem imela opcijo sledi spremembam.

clock-img

13.01.2009, 12:17

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz vsakič znova odkrivam toplo vodo v officu2007

clock-img

13.01.2009, 12:25

clock-img

mikina

pencil-img

240

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko mislim, da ga že obvladam, ker  že 2l delam z njim. Me vedno znova preseneti. Na drugem računalniku je pa še "stari" Word tam pa se sploh več ne znajdem. Kljub živcem,user posted image user posted image ki mi jih tale požre je fantastično delati z njim.

clock-img

13.01.2009, 14:09

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Verjetno si vklopila Sledenje spremembam, ker v tem primeru zbrisano besedilo ne zgine ampak ga prečrta. Izklopi ga z CTRL+Shift+E.

clock-img

13.01.2009, 14:11

clock-img

Mikica

pencil-img

524

OK, sem šele zdaj videla, da si medtem to sama pogruntala, prejle nisem brala vsega...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni