writing-img

pomoč pri nakupu passegina?

clock-img

15.04.2009, 13:09

clock-img

maktub

pencil-img

659

verjetno bodo kake žespet pihale ker je tema ki je bila že 100x napisana ampak vseeno...
Sedaj imamo voziček Jane Carrera in smo zelo zadovolnjni ampak ker mamo v hiši pozabljivce:) in vsega ostalega bi rada kupila še kakega passegina recimo da ga imam vedno v avtu če slučajno kam na hitro škočimo pa da ga imam...
gledala sem Quinny-Zapp,Maxi cosi-City CX ,Baby Welt-fit in kiss,pikolo,jane erergy

a ima katera od teh navedeno oz. kake druge in je zelo zadovlajna... pa da se voziček lepo zapira in da ima nizek naklon saj mi v vozičku vedno kr lep čas ninča...

clock-img

15.04.2009, 14:04

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz imam Baby welt fita pa mi je fin, se poleže da lahko dete spi. Je lahko vodljiv, pa še lahek je in ne zavzame veliko prostora v prtljažniku. Pri Zapu naklona ne moreš spreminjati.

< Sporočilo je popravil Taula -- 15.4.2009 14:06:44 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

15.04.2009, 14:05

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Pozabila..košara spodaj ni kaj preveč velika, ampak notri lahko daš manjše nakupe oz kako dekico, čaj, oblačila.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem