writing-img

pomoč pri stiliranju prijateljice

clock-img

09.02.2008, 08:05

clock-img

Ula3

pencil-img

170

Ojla!
Imam zahtevno nalogo, zadolžena sem namreč, da svetujem kolegici, ki gre  za botro svoji nečakinji v mesecu maju. Ženska ima popolnoma drugačno postavo kot jaz, a pravi, da ve, da jo bom oblekla kot se šika, jaz pa nisem tako prepričana. Je majhne postave, suha, le boke ima malo bolj izrazite in bi jih rada skrila. Kaj mi svetujete... Jaz sem mislila na kakšno ludo krilce in malo daljšo tuniko z debelim pasom in lušne čevlje na petko...??? Jaz bi ji posodila kaj svojega, a sem veliko večja od nje in bolj suha, tako da to ne pride v poštev, pa še ona ima željo, da si kupi nekaj bolj elegantnega, ker ima v omari pretežno samo bolj športna oblačila...
Vem da ste carice, zato vas prosim za pomoč!!! Lahko "pripopate" kakšno slikco!
HVALA!

clock-img

09.02.2008, 10:40

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

hmmm, še vprašanje ... a je prijateljica prsata ali bolj drobna? Kakšne barve nameravaš izbrati? 

clock-img

10.02.2008, 09:47

clock-img

Ula3

pencil-img

170

Majuska, prijateljica ni prsata, glede barv pa še nisem povsem sigurna, najbolj mi je v mislih en temnejši kos in kombinacija te barve s kakšno bolj živahno. Verjetno temno krilce in tunika s taksno temno barvo in kombinacijo nekaj živahnih barv, malo bova morali bit previdni, ker je svetlopolta, da ne izbereva kaj takšnega, da bo izgledala še bolj bleda. Prosim pomagajte mi!

clock-img

10.02.2008, 14:40

clock-img

Anonimen

Ce je majhna ji daljsa tunika ziher ne bo ok stala, ker vizualno zmanjsa. Pa krilo 3/4 dolzine tudi ne. Meni ze krilo in tunika s pasom ne gre skupaj user posted image  

clock-img

10.02.2008, 21:31

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Men tudi ne sede to kar si izbrala.Kaj pa kar kostimček, kakšna oblekica -lahko tudi pletena ala Draž.Pa petke obvezno.

clock-img

11.02.2008, 10:25

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Tudi jaz mislim, da ji tunika ne bo šla na njeno postavo. Mislim, da je bolj primerno nabrano krilo malo nad koleni, stisnjeno v pasu in kak kratek reklc, pa obvezno petke!

clock-img

11.02.2008, 22:21

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Ojla,

no odvisno je od kroja tunike ... če je pa svetlolasa, naj uporabi kake pastelne barve, drugače bi lahko bila videti preveč bleda.

Kostimček ali kak lep komplet res ni napačna ideja user posted image

clock-img

11.02.2008, 22:26

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Luškana oblekca s kakšnimi pomladnimi vzorci pa kakšen bel reklček pa petke. user posted image

clock-img

12.02.2008, 18:18

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

hej, stanka blatnik ponuja prav profesionalno svetovanje... sem zasledila zadnjič na netu.. pa nekje ima tudi forum... malo poglej, zagotovo ti bo znala pomagat!
uspešno!

clock-img

12.02.2008, 18:24

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Poišči v knjižnici knjigo WHAT NOT TO WEAR; Trinnity Woodall&Susannah Constantine...
Al pa poguglaj... ne moreš falit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem