writing-img

pomoč prosim-nakupi v MB

clock-img

14.06.2005, 13:45

clock-img

joca

pencil-img

82

Mene pa zanima če mogoče katera ve kje bi se v MB dalo dobit previjalne plenice tiste malo večje od kobacaja. So nam v materinski šoli rekli da v lekarni pa sem danes bila tam pa jih nimajo.
Pa zanima me še kakšne imate izkušnje z nakupovanjem v Baby centru. Arielu, PIkapolonici,... Kje se kaj splača kupit
Pa kje se dobijo najceneje tetra plenice

:zmeden2:
lp:nosecka:

clock-img

14.06.2005, 13:50

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Najcenejše tetra plenice se drugače dobijo na Viru pri domžalah v Tosami samo, ker si tako daleč pa res ne vem. Odvisno kaj kupuješ v trgovinah ampak jaz vedno pravim da najdeš tudi kje kaj cenej kot je v baby centru in arielu

clock-img

14.06.2005, 14:24

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Misliš povijalne plenice ali tetra plenice???

Tetra plenice sem kupla v Baby Centru v MB (stanejo okoli 3.700 sit - 10 plenic 80x80), s povijalnimi plenicami pa sem tudi jaz imele probleme.. Laufala sem po celem MB in nazadnje našla največje v Alladinu - 1 stane cca. 500 sit . V Baby Centru imajo ful male, tako da se ti tja ne splača hodit, v Pikapolonici pa sploh nobene izbire, pa tudi niso kaj dosti večje od tistih v Baby Centru.. v Ariel pa sem pozabla preverit...

Če boš pa našla kje večje ali bolj poceni pa javi.. :zmeden:

clock-img

14.06.2005, 14:51

clock-img

lex

pencil-img

6532

jaz sem jih dobla od države v paketu in sem bla z njimi full zadovoljna.

clock-img

14.06.2005, 14:57

clock-img

joca

pencil-img

82

ja saj ravno v tem je problem da imajo povsod tiste male povijalne plenice. Bom šla pogledat v Aladina. Hvala
A tetra se pa nikjer ne dobijo ceneje?
Nekje sem zasledila da jih imajo po 2800 pa ne vem kje

clock-img

14.06.2005, 15:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.06.2005, 17:30

clock-img

Anonimen

Tistih navadnih rebrastih se ne dobi nikjer več, jaz sem vse prelaufala in ne obstajajo več. Tako so mi zatrjevali v lekarnah in vseh trgovinah. Nazadnje sem kupila pač te male v Arielu..

clock-img

14.06.2005, 19:36

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Jaz jih bom dobila od ene medicinske sestre, ki dela v bolnici :ups:

Pa niste to prečitale, a ne :)-:)-:)-:)-

clock-img

15.06.2005, 11:07

clock-img

sky

pencil-img

305

Navadne povijalne (take kot so tetra) se dobijo v Tosami v Domžalah, vendar sem se sama odločila raje za malo manjše, ker je pač poletje. Te manjše pa so najboljše (baje) od pletilstva Tome.

LP,Saša

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem