writing-img

pomoč v gospodinjstvu- cena

clock-img

21.07.2008, 10:01

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

ker sem pred drugim porodom, sva se z možem odločila, da bi si našla za pomoč (pospravljanje, likanje) kako gospo...sem že nekajkrat brala na RR da ste to temo omenjale, imava v mislih eno gospo, pa vendar bi vas vprašala, kakšne so kaj cene na uro za Lj., da se ne bi blamirala ali delala račune brez krčmarja...hvala!

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

21.07.2008, 11:35

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Uh, pojma nimam ... ampak pod 5-7 € na uro najbrž ne dobiš nikogar user posted image

clock-img

21.07.2008, 12:06

clock-img

PikaV

pencil-img

33

Mi imamo gospo, ki pride pospravljat enkrat na teden; posesa, pobriše tla, prah, vse pomije, opere in zlika. Plačujemo jo pa 6 EUR na uro. Je pa pri nas kakih 7 do 8 ur. Uglavnem super ideja, meni se s tem že nebi dalo ubadati, škoda še tistega malo prostega časa ki ga imam. Ga raje preživim z družino.

Tako da jaz to vsekakor podpiram.

Pozdravček

clock-img

21.07.2008, 14:41

clock-img

skokica01

pencil-img

356

Tudi mi imamo gospo, ki pride pospravljat hišo. Računa 7€/h, pospravlja 8 ur. Žal pa za ta denar ne lika.

clock-img

21.07.2008, 15:22

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

Tudi mi imamo gospo, ki nam občasno počisti stanovanje. Pride za vikend, plačamo jo pa 5,5 evra na uro. Ne lika.
Opažam, da je med bolj ta pocenimi. user posted image

clock-img

22.07.2008, 12:21

clock-img

Brbs

pencil-img

608

Jaz nujno iščem gospodinjsko pomočnico v okolici MB za 3-4 ure tedensko! A ima katera kakšen kontakt? Bi bila zelo hvaležna!!!

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem