writing-img

pomočnik vzgojitelja predšolskih otrok

clock-img

10.05.2009, 20:21

clock-img

Kabija

pencil-img

45

lp,

jst bi vprašala, če kdo ve ali obstaja v celju izredni študij za pomočnika vzgojitelja predšolskih otrok. (ali tečaj)
ali ga je možno opravljat oz. študirat z srednjo poklicno šolo

včasih se je dalo baje zdaj pa ne vem, zato raje vprašam

hvala

clock-img

10.05.2009, 20:55

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Imaš ja,na ljudski univerzi Celje,to je v mestu.Pokliči in vprašaj kdaj so vpisi.To vem za prekvalifikacijo,za višjo pa ne vem,če je ,bila je v Žalcu na upi-ju pa menda ni bilo dovolj kandidatov,pokliči in vprašaj.lp

clock-img

10.05.2009, 21:18

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Za pomočnika vzgojitelja ne potrebuješ študija, narejeno moraš imeti srednjo vzgojiteljsko šolo ali pa gimnazijo in dodatni poklicni tečaj za delo s predšolskimi otroki. Kje točno se lahko vpišeš ne vem, ker pa je to srednja šola se vanjo lahko vpiše vsak z zaključeno osemletko.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

10.05.2009, 21:27

clock-img

tanja22

pencil-img

78

pozdravljena, kot ti je že predhodnica odgovorila, ti za pomočnika ni treba it študirat, ampak opraviš prekvalifikacijo na ljudski univerzi. Če pa si mislila študij - kolikor vem jaz, ima Mariborska fakulteta predavanja v Žalcu. Za študij potebuješ poklicno maturo, ampak mislilm pa da se nanj ne moreš vpisati iz katerekoli srednje šole...samo določene (razen če so bile kakšne spremembe v zadnjih časih). če te karkoli zanima o prekvalifikaciji, ali študiju pa kar vprašej,lp 

clock-img

10.05.2009, 21:30

clock-img

Anonimen

Od mojga sestriča punca je delala to šolo,pa nima narejene nobene rdne šole,razen skrajšan program na srednji kovinarski šoliuser posted image
Ker je bila skos prijavljena na borzi ji je borza to potem plačala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem