writing-img

pomoc.............

clock-img

09.01.2009, 18:31

clock-img

fujdo

pencil-img

55

zivijo,

imam 3m starouser posted image .ki je malo prehlajena.kaj ji lahko dam??kaj od zdravil????

clock-img

09.01.2009, 18:36

clock-img

Hans

pencil-img

501

Če ji teče iz noska si pomagaj s fiziološko raztopino.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

09.01.2009, 18:36

clock-img

misa4

pencil-img

637

Nič, razen če ti predpiše pediater. Fiziološko v nos, da ji ga spucaš.

clock-img

09.01.2009, 19:14

clock-img

urška

pencil-img

3136

če ima vročino pa paracetamol svečke.

clock-img

09.01.2009, 19:39

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Moja je imela poln nosek 14 dni... pa je ped. rekla, da ni treba nič dat. Počakat, da pač mine... pa čistit nosek in dobro papat

clock-img

09.01.2009, 20:43

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Jaz tako majhnemu ne bi dala nič na svojo roko. Sploh, kar se tiče svečk, tako majhnemu otroku (telesna teža) ne smeš dati kar cele svečke. Definitivno pa lahko daš fiziološko v nos - po eno kapljico v vsako nosnico za začetek. Itak pa pokliči pediatra.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

09.01.2009, 20:51

clock-img

julči

pencil-img

340

pri 3m daš že lahko več kot samo kapljico fiziološke v nosnico.. kr približno polovico niveine ampule v obe nosnici, počakat par minutk in nato sčistit z aspiratorjem, zelo fajn je baby vac. postopek ponavljaš večkrat na dan, drugače pa pazi da pije zadost tekočine oz se doji, da slučajno ne dehidrira. če ima visoko vročino (nad 38,5!!!) pa jo lahko zbijaš z kopeljo (najprej naštimaš vodo 37 stopinj, daš user posted image not in potem počasi dodajaš hladnejšo vodo), lahko daš tud kake okladke. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem