cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ponavljajoče se ciste & par vprašanj

clock-img

26.11.2007, 09:26

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Življo,

pišem v imenu moje sestrične, ki ima težave s cistami. Že vrsto let se ji stalno ponavljajo (jajčniki, jajcevodi), bila je tudi operirana 2x, 3x - točno ne vem).
Zadnja operacija je bila avgusta07, prejšnji teden so ji odkrili 4 nove ciste.

Zanima me, če je imela katera od vas podobne težave in kako so vas zdravili.

Pa še nekaj bi vas rada vprašala. Moja sestrična živi v tujini (ima tudi Slo državljanstvo), rada pa bi se zdravila v Slo.
Na koga naj se sploh obrne za zdravljenje neplodnosti? 

Hvala za informacije in LP.

clock-img

26.11.2007, 11:51

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

jaz lahko samo to povem, da sem imela že ciste in so mi počile. Ni bilo druge rešitve, kot operacija. Nič posebnega. Za neplodnost, pa baje da je super dr. Reš, Dravlje. Mi2 greva drug mesec tja.

clock-img

03.12.2007, 11:26

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Sem se pozabila zahvalit za odgovor. Hvala Jazz27. Sem pa ugotovila, da je to endometrioza.

Se je pa že naročila pri dr. Reš-u. Danes ima pregled.user posted image

Vse upajoče in čakajoče naj čimprej razveseli magični + oz. user posted image user posted image .
Srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem