cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ponesrečen sex

clock-img

03.07.2008, 12:34

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Ne vem ali sem res jaz čudna in zadrta ali bi večina podobno reagirala kot sem jaz včeraj?

Po dolgem času sma se z možekom spravla sexsat v splanici, kjer spi tudi mali v svoji posteljici. In valda, ko je blo najbolj fajn in vroče se je mali začel premetavat in oglašat. Meni je minilo do vsega in sem vstala in šla malega pogledat.

Finta je pa zdaj v tem, da je možek jezen name, ker mi je minilo in nisma opravila do konca, samo jaz enostavno si ne predstavljam in ne morem sexsat, če se otrok prebuja oz. je že buden. Mislim user posted image .

Itak skoraj vedno sexasama kje drugje, včeraj je pa naneslo tako, da sma v splanici.

< Sporočilo je popravil bodoča -- 3.7.2008 12:35:13 >

mojeustvarjanje

clock-img

03.07.2008, 12:46

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Midva v takem primeru malo počakava in ponavadi zaspi dalje. Vstajam in hodim pa ne k njej.Razen, če bi se res razbudila in jokala. Pol se verjetno ne bi akcija nadaljevala, ali pa, ne vem. Mislim pa, da nima nihče od naju za bit jezen zarad take situacije.

clock-img

03.07.2008, 12:55

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Mislim pa, da nima nihče od naju za bit jezen zarad take situacije

Se strinjam. Mislim, da je tvoj mož neupravičeno jezen. In upam, da bo to dojel.

clock-img

03.07.2008, 12:58

clock-img

puncica

pencil-img

9847

midva takrat porihtava otroka da zaspi nazaj pa hop naprej, enkrat se nama je punčka trikrat prebudila ampak men se zdi to čist normalno da se lahko otroc zbudijo, pa tud minilo me ni, pač je mal nerodno, ker pol tam okol otroka skačeš čist zagret ampak to je treba vzet v zakup.

clock-img

03.07.2008, 13:11

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Itak pa to ni izstrelitev vesoljskega plovila ampak seks. Če se ohladiš, se pač nazaj zagreješ a neuser posted image

clock-img

03.07.2008, 13:23

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

midva takrat porihtava otroka da zaspi nazaj pa hop naprej, enkrat se nama je punčka trikrat prebudila ampak men se zdi to čist normalno da se lahko otroc zbudijo, pa tud minilo me ni, pač je mal nerodno, ker pol tam okol otroka skačeš čist zagret ampak to je treba vzet v zakup.

se podpišem user posted image

clock-img

03.07.2008, 13:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Itak pa to ni izstrelitev vesoljskega plovila ampak seks. Če se ohladiš, se pač nazaj zagreješ a neuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam

clock-img

03.07.2008, 14:27

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Že, že, samo, ko enih parkrat vstanem in grem potolažit malega, mi pa res rahlo mine, pol pa pridem nazaj v posteljo in je še možek siten, zakaj se mali zbuja, mi je pa tako vse mimo.

Nič, danes bo na sporedu spet kak drug prostor in se boma imela fajn, mali bo pa tudi lahko v miru in tišini spal. user posted image

mojeustvarjanje

clock-img

03.07.2008, 14:50

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Že, že, samo, ko enih parkrat vstanem in grem potolažit malega, mi pa res rahlo mine, pol pa pridem nazaj v posteljo in je še možek siten, zakaj se mali zbuja, mi je pa tako vse mimo.

Bo pa možek še velikokrat siten, jah mi imalo stare otroke 2 in 4 in smo se navadl, da včasih pač je treba prekint pa otroke porihtat, sam pol se nazaj zagreva in noben ne jarma ali je siten, kot sem rekla če imaš otroka moraš to vzeti v zakup, sej pa nima knofa ON in OFF user posted image

clock-img

03.07.2008, 15:45

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Če se ohladiš, se pač nazaj zagreješ a neuser posted image

...seveda.... kain problem user posted image

clock-img

08.07.2008, 11:49

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tvoj možek je bil malo preveč užaljen. Kot da se ne more več nazaj zapalit, kot je rekel Kalbo.

clock-img

08.07.2008, 14:23

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Naslednjič naj gre kdaj on vmes potolažit user posted image , ti pa ostani v postelji z mislimi, ki si jih imela prej. Pa dovoli mu, da te proba nazaj zagret, ni treba takoj navalit, proba pa lahko... Če mu rata, jupi, če ne, pa pač drugič...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem