writing-img

ponovno zanositi-zamrzjenčki

clock-img

09.07.2006, 12:58

clock-img

Anonimen

hay!!!
imam 6 mesecev staro deklico. zanosila sem po postopku IVF. ratalo je v prvouser posted image user posted image user posted image
v bolnišnici MB me čakajo še 3 zamrzjenčki in me zanima kolikšna je čakalna doba, če katera ve in če je lahko kaj več narobe z zamrznjenčki oz. če je kakšna večja rizika. kdaj ste se odločile ve za 2 otroka in kaj mi svetujete.
lp

clock-img

09.07.2006, 17:16

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Jaz sem sicer komaj v prvem postopku ivf, ampak kolikor so mi razlozili, te pocakajo zamrznjencki tudi par let, ce ti zelis. Mislim da je vseeno ali so zmrznjeni nekaj mesecev ali dve, tri leta. 
Vsaj tako je meni znano.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

09.07.2006, 21:37

clock-img

Valentina76

pencil-img

134

LP

Imam 5 mesečnega sina in v MB še 3 zamrznjenčke. Sem se že naročila. Sem mislila da bom kar pri naslednji user posted image  šla po njih a po porodu je očitno drugače. Najprej moram narazgovor k dr. Gavrićevi(oktober) in potem v novembru vstavitev.

Še najraje pa bi videla da se zgodi naravni čudež tako kot je najin prvi sin.user posted image

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem