writing-img

popadki

clock-img

18.07.2007, 20:28

clock-img

Anonimen

Noseča sem 40/3,danes sem imela zjutraj ctg in so me poslali domov!Še vedno ni bilo nič!Potem sem prišla domov in me je grozno začelo špikati v maternici spodnjem delu trebuha!Sedaj se mi bolečine pojavljajo na okoli 20do30minut!Mi lahko katera pove ali so to popadki ali je kaj drugega?
Hvala

clock-img

18.07.2007, 20:31

clock-img

Anonimen

Če te grabi v križu, potem je to to.

clock-img

18.07.2007, 20:51

clock-img

Anonimen

Koliko imaš do porodnišnice?

Če imaš manj kot pol ure, počakaj, da bodo popadki kakšne pol ure na 5 minut.

Jaz sem v 1 nosečnosti imela teden dni popadke na 1-20 minut in so vedno okrog desete -enajste ure minili.

JAz sem eno uro čakala doma, ko so bili že na 5 minut, sem si še lase oprala in se zrihtala in sem rodila šele čez pol dneva.

clock-img

18.07.2007, 21:17

clock-img

tanara

pencil-img

30

Jest se popadkov spomnem kot mal hujših krčev pri mestruaciji. Pa ene jih čutijo bolj v trebuhu, druge bolj v križu, tako da je težko kaj bolj natančnega rečt. Če si imela amnio, je čist možno da se je začelo.
Drugače pa se lepo naštimaj, da ti bo udobno in se opazuj. Če bodo postali "popadki" močnejši in razmiki med njimi krajši, potema pa počasi v porodnišnico. A ne prej kot na 5 min, če pa si blizu, pa še na manj, ker čakat v porodnišnici je veliko težje kot doma

Veliko sreče!

clock-img

19.07.2007, 09:46

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

Dokler popadki niso redni, itak ni kaj hodit v porodnišnico. Kot so ti že ostale povedale, počakaj, da se začnejo pojavljat na krajše razmake. Je pa res, da lahko zadeva zelo hitro steče. Pri meni so se takoj začeli na 7 minut, potem (po pol ure) so šli na 5, 4. Od prvega popadka do poroda pa je minilo 5h in pol. Zato bo najbolje, da se usedeš in pozorno spremljaš kaj se dogaja. No, mogoče pa si do sedaj celo že rodilauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem