writing-img

popadki

clock-img

12.01.2008, 08:57

clock-img

Anonimen

Pozdravljene user posted image !

Sem prvičuser posted image  in me samo zanima neki glede popadkov. A ko se začnejo tapravi popadki boli samo spodnji del trebuha kot pri menstruaciji al cel trebuh?

Hvala!

LP!

clock-img

12.01.2008, 08:59

clock-img

Anonimen

ene zgoraj, ene spodaj, ene v križu ene povsod. ko te bo vorng zašraufal kjer koli že boš že vedla da je to popadek :)

clock-img

12.01.2008, 14:29

clock-img

Anonimen

ne, prsti te bolijo!!

clock-img

12.01.2008, 15:38

clock-img

Anonimen

Anonimna 1 tebe bo pa gobec bolel kmal

clock-img

12.01.2008, 15:47

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne, prsti te bolijo!!

Če ne veš odgovora bodi raje tiho, pod anonimno je fajn pisat ane?
Mene je bolel spodnji del trebuha. Je pa pri vsaki drugače, kot je napisala LARA.

clock-img

12.01.2008, 15:50

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Anonimna1 zakaj si tolk nesramna do nekoga ki sprašuje za nasvet,če ti kej ni všeč nerabiš sploh brat

clock-img

12.01.2008, 18:04

clock-img

butara

pencil-img

158

Mene je pa zabolelo v križu, nato pa je bolečina od desne proti levi potovala okrog pasu in navzdol. In tudi kasneje, ko so bili popadki že čisto pravi in močni, so bili v tem stilu user posted image

clock-img

13.01.2008, 10:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Anonimna 1 tebe bo pa gobec bolel kmal

O, a res, od tebe NIKOLI!!!!

clock-img

13.01.2008, 10:58

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Mene je bolelo v spodnjem delu trebuha, nekako tako je, kot če bi imela zelo bolečo menstruacijo. Dihati se pravilno nauči, pa bo vse O.K., saj to se boste učili v materinski šoli, kako, pa kaj. Pa srečno!

clock-img

13.01.2008, 11:20

clock-img

jaša2

pencil-img

658

mislim...anonimna...precej otročje. ne vem, zakaj se sploh vtikuješ, če ne misliš dat enga pametnega odgovora. zato smo tu, da postavljamo vprašanja, pa če so še tako samoumevna za nekoga. tud ti enkrat nisi vedla, kolk je 1+1, pa a ti je učitelj rekel, kak si neumna da tega ne veš, pa se tega mogoče se sploh učili niste????
pa a se ti je učitelj avtošole v glavo režal, ker še nisi znala avta vozit, ko si se prvič vsedla za volan???
škoda besed!!

kar se tiče popadkov pa, ja, vsaka jih doživlja po svoje. mene je bolelo v spodnjem delu, pol pa v križu.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

13.01.2008, 17:36

clock-img

loncica

pencil-img

797

Jaz sem jih čutila samo v križu. Je bila pa to tako huda bolečina, da je ne bi mogel spregledati. Ker prej v nosečnosti sem vsakič paničarila ko me je malo bolel križ, če so to že popadki - zdaj vem, da definitivno niso biliuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem