writing-img

popadki

clock-img

07.09.2008, 19:51

clock-img

majci27

pencil-img

12

pozdravljene,

danes imam pdp , to je 7.9.2008. ze zjutraj mi je zacel otrdevati trebuh in mislim da sem imela popadke na 20 minut. plod se je normalno gibal. potem se je pa vse nehalo do vecera. kaj naj bi to pomenilo? so bili pravi popadki ali ne? mi lahko katera pomaga? lp

clock-img

07.09.2008, 20:26

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

ko bodo redni popadki boš že vedela user posted image . Jih ne moreš zgrešiti.

Predlagam ti, da počakaš, da bodo popadki na 5 minut, kakšne pol ure (odvisno koliko imaš do porodnišnice) in se potem počasi odpraviš v bolnico, ker je doma 100x lažje predihati in prenašati popadke kot v porodni sobi.

Jaz sem imela skoraj teden dni popadke na 20 minut, pa na 10, pa na 5, pa spet na 20, ponoči pa nič user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

07.09.2008, 20:28

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Se strinjam s Paštetko. Dokler niso na 5 minut, je brezveze hodit v P, ker pol vse še bolj dolgo traja. Razen, če ti bo voda odtekla.

clock-img

07.09.2008, 20:47

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Aja, torbo pa si le spakiraj za vsak slučaj user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

08.09.2008, 09:25

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Mene je cisto rahlo sraufalo po trebuhu, kot da bi dobila user posted image , ker sem bila 2 dni cez rok, sem sla v P (ce ne nebi) in sem bila 5cm odprta, so mi nardili klistir in cez 2uri in pol sem rodila s svojimi popadki.
Je res, da ko bodo ta pravi popadki jih bos ze prepoznala, ceprav je mene bolelo sele ko sem bila 8 cm odprta, sele takrat sem vedela, da so to popadki. Bolelo je sele ko mi je odtekla voda. Pa imela sem zelo neredne..na 20 pa 3, 6 pa 15...kr neki...pa je slo zares .Sem pa nekaj min oddaljena od bolnice, zato se mi ni mudilo.
Ko bos cutila da se nbekaj dogaja...in kar ni konca...torej se ne umirja pojdi! Srecnouser posted image

clock-img

08.09.2008, 13:41

clock-img

poli*

pencil-img

2407

mi smo 1 uro oddaljeni od p, zato so nam svetovali odhod pri popadkih na 10 minut (pri prvorodkah), pri ostalih pa tudi prej.

clock-img

08.09.2008, 13:51

clock-img

Anonimen

Moja izkušnja,če misli šda se kaj dogaja,kar pojdi ne poslušaj,da moraš imeti popadke na 5 ali 10 minut.
Mene skoraj ni nič bolelo,pač trebuh mi je otrdeval in kot da bi me špikalo,sem šla v P in takoj v porodno sobo.
Popadki pa sploh kot da jih ni bilo :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem