writing-img

popadki

clock-img

28.09.2008, 23:56

clock-img

lindy

pencil-img

937

Dejte povedat keri popadki bolj bolijo, umetni ali naravni, tiste seveda ki ste imele oboje, ker mene so moji popadki full bolel, sem mela skoz svoje, pa si ne znam predstavljat kako lahko še bolj bolijo?

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

29.09.2008, 00:27

clock-img

Anonimen

Enako bolijo.
Umetni popadki so tvoji popadki.
Veliko ženskam se zdi da umetni bolj bolijo zaradi tega,ker niso oz.ne gredo tako kot "naravni" se v bistvu začnejo iz nule,umetni pa takoj na harduser posted image

clock-img

29.09.2008, 08:41

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Se strinjam z anonimno.
Če si skoz na svojih, lahko dalj časa traja. Umetne pa dajo, da malo pospešijo zadevo. Jaz sem se s svojimi matrala 5 ur, pol so pa dali umetne in je šlo hitreje.

clock-img

29.09.2008, 09:54

clock-img

blaža

pencil-img

8795

na prvem porodu sem dobila zraven svojih še "umetne" ker so bli moji prešvoh in je blo kar nekaj matranja. Pri drugem sem pa rodila v dveh urah in sem imela tako močne in boleče svoje, da sem se na klistirju spraševala, ko sem čakala, da kako za vraga sem zdržala pri prvem porodu in da me bo pobralo. So bli bolj boleči samo moji popadki in  so bli bistveno bolj učinkoviti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem