writing-img

popek

clock-img

10.08.2006, 15:52

clock-img

Anonimen

Ok, spet eno čudno vprašanje za vse, ki se vam je popek obrnil navzven.
Ste to kako začutile, da se vam obrača? Sama imam namreč precej globokega, zdaj je spremenil obliko in postal malo bolj "plitek" me pa danes po malo pika tam okoli, tu pa tam kot bi me nekdo z iglico user posted image . Mislite, da se mi obrača navzven?

clock-img

10.08.2006, 16:20

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mene je tudi tako pikalo nekaj časa, ampak nisem povezala s temuser posted image . mogoče pa je res od obračanja. le glej da si ga pošteno popucaš, ko bo do konca ven obrnjenuser posted image  (to so mene hecali pri prvi nosečnosti, ne zamerit). ampak včasih je pa tako pikalo, da kar vdihnit nisem upala.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

10.08.2006, 16:30

clock-img

slumpo

pencil-img

546

oj

jaz sem šele v 8T pa me je enkrat že prav pošteno špikal pri popku ne vem zakaj pa tudi več kot toliko pozornosti nisem dala na to...mož je le reku da si mali napeljuje klimo ker mu je vroče pa smo opravili. user posted image user posted image

LP

clock-img

10.08.2006, 19:19

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Jaz nisem nič čutila. Je pa res, da te proti koncu nosečnosti lahko kjer koli špika user posted image user posted image

clock-img

10.08.2006, 20:28

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Nisem čutila nič da bi me kaj špikalo user posted image  Pa prav fino zgleda ko je kot en "štoflc" user posted image

clock-img

10.08.2006, 20:38

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

pr men ima pa vsak dan drgačno obliko... moj pravi, da žvižga user posted image
je pa še mau navznoter obrnjen.

kdaj pa se ponavadi obrne nazven?

clock-img

10.08.2006, 20:43

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Meni se je del zgornji popka že čisto zravnal, tako da se bo verjetno vsak čas še preostanek. Če napihnem trebuh je že čisto raven.

clock-img

10.08.2006, 20:57

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Meni se je samo zravnal - nič se ni okrog obrnil.

clock-img

10.08.2006, 21:17

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Meni se tud ni navzven obrnil, samo zravnal. Nisem nič čutila. Špikanje?user posted image Ne.

Je bil pa kmalu po porodu spet v normalnem stanju.user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem