cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

popkovna kila

clock-img

04.10.2004, 16:33

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Moj mali sinček je po rojstvu dobil popkovno kilo. Sedaj čakamo ali bo moral na operacijo ali ne? Ali obstaja kakšna nevarnost ali ponavadi take operacije potekajo brez težav?:zmeden:?

clock-img

04.10.2004, 20:37

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Tud naša 4 mesečnica ima popkovno kilo pa sploh ne mislimo na operacijo, saj baje se to popravi samo od sebe:zmeden: Ji pa vedno ko jo previjemo porinemo popek noter, pa se mi zdi da je boljše, no baje da se to popravi do enega leta drugače pa je potrebna operacija. Ti nič na to ne misli, pa ne skrbi. Kaj pa pediatrinja pravi. Naša je glupa, mu je dala eno gazo gor, pa zalepla z trakom (mikropore) pa se mu je potem komi dol odlimal, tako da zdej sam z povijalnimi povijamo da ji mal noter tiši tist popek. Je pa kar grozn za videt, ko se ji noter tako grozno vse pretaka, da se že na daleč čuje. No mi čakamo da bo zginlo.

clock-img

05.10.2004, 16:44

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Puncica ta vaša je pa res glupa, da kr glava boli. Sicer se je našemu malčku tako popravilo, je iz 2 centimetrov izbočenega popka nastal že tak, da izgleda kot, da so mu ga narobe zavezali. Jaz sem popek kar pod pleničko stisnila,ko sem ga previjala pa se mi zdi, da se je kar obneslo

:)-

clock-img

05.10.2004, 20:01

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ma ja ful je blesova, sem kr jezna nanjo, nima pojma:grrr:. Pa še ful je neki cincala je rekel moj dragi da sploh ni vedla kaj bi nardila da bi bilo prav. No pol smo šli pa še na UZ kolkov v Kranj, pa je una zdravnica tam tud rekla da je to itak brez veze, da se samo popravi, drugač pa bi morala nardit kožno gubo, da ta kožna guba pol popek noter tiši. Tud pri nas se mi zdi da se je popravl, je mela kar veliko, pa je zdaj boljš, ne napenja se več tolk se je pa velik ko je bila mlajša, verjetno je zarad tega pol to nastal. Upam da bo čim prej zginlo.

clock-img

07.10.2004, 21:09

clock-img

Eti

pencil-img

2

Tole z microporom ni tako neumno, ceprav te srce boli, ko ga odstranjujes, ker se zelo trdno prilima na kozo. Nam je pediatrinja predlagala zlozeno gazico, cez pa micropore, povedala je, da bi se popek popravil sam od sebe, njene izkusnje pa so, da gre na ta nacin hitreje. Torej je na tebi, da se odlocis. Jaz sem za odstranjevanje uporabila z oljem namoceno palcko in med kopanje pocasi vlekla dol. Pri nas se je popravilo v enem mesecu. :bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem