writing-img

popoldanski test

clock-img

31.05.2006, 18:07

clock-img

Anonimen

pozdravljene vprasala bi ce test, za nosecnost lahk naredis tud  zdaj. recimo da sumim da sem noseca  ze 4 tedne in mi M zamuja kar dost, al lahk zdaj naredim test ? prosim ce je kera delal popoldan pa se ji je pokazalo user posted image  lp

clock-img

31.05.2006, 18:27

clock-img

polona25

pencil-img

231

če ti toliko časa že zamuja, pol sploh nima veze kdaj narediš test. Če si noseča je nosečniškega hormona tud popoldne dovolj. Jaz sem test naredila v obeh nosečnostih popoldan in je bil vedno user posted image .

Držim pesti za user posted image .

lp

clock-img

31.05.2006, 19:18

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

ja jaz in to pozno popoldan, 2 dni po pričakovani M in pokazalo je user posted image

clock-img

31.05.2006, 20:28

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Tudi jaz sem ga delala pozno zvečer in sta ble obe črtici močni in vidni.

clock-img

31.05.2006, 22:05

clock-img

Anonimen

hvala vsem za odgovor, sem naredila pa nic  bc test pa negativno. malo sem razocarana ker sem upala da sem user posted image  ker M mam tak neredn vsakih 38. malo sam razocarannauser posted image  ker se  zares trudiva in nama ne rata.pojutrisnem grem na pot mogoce bo pol kaj.  sam  cudno da M ni pa ni ,ker od zadnje je zdaj te malo vec kot 38 dni, kaj naj recem sem razocaranaaaaaaaaaa hvala...   vso sreco drugim ki si tako zelijo malih pikecovuser posted image  lpuser posted image  razocarana

clock-img

01.06.2006, 07:52

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Prej ali slej bo tudi vama uspelo.Drzim pestiuser posted image

clock-img

04.06.2006, 00:19

clock-img

Anonimen

Jaz sem prvi test delala okoli 23.00 ponoči, pa se je druga črtica videla, sicer bolj svetla, ampak se je videla user posted image

clock-img

04.06.2006, 16:21

clock-img

Ocenia

pencil-img

103

Mogoče je precej psihične obremenitve glede user posted image , zato M tudi ne dobiš. Poskušaj se čim bolj sprostiti, če greš na potovanje sedaj, bo to najbojše... in veliko user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem