writing-img

popoldansko delo

clock-img

21.08.2009, 09:28

clock-img

boni25

pencil-img

358

Ojla
Mene zanima če delas polni delovni čas in če imas izmensko delo,ali te lahko delodajalec da po dva ali tri tedne popoldne če imas otroka mlajsega od 3 let?In če otroka nimam kam dat popoldne ker ima tudi partner tako sluzbo, kaj lahko naredim v tem primeru,če ti ne grejo toliko na roko da bi bil zjutraj?

hvala

clock-img

21.08.2009, 10:54

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ja seveda te lahko da tako delat, zakaj pa ne? Edino za nočno delo in nadure moraš podpisat, da lahko delaš, ostalo je pa stvar dogovora med tabo in delodajalcem.

clock-img

21.08.2009, 10:56

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

po mojih izkušnjah si lahko tud 2 al 3 tedne popoldne. mislim da tud zakon tega ne prepoveduje.otrok pa k babici, v privat varstvo, ... druge ideje nimam, mogoče kakšen drug sorodnik ali prijatelj če se to bolj izjemoma dogaja.

clock-img

21.08.2009, 11:22

clock-img

blaža

pencil-img

8795

če te da popoldne, je to tudi enoizmensko delo, lahko ti da tudi urnik od 10 pa do 18ih, če se mu sprdne. Deljen delavni čas je edino, če greš dvakrat v službo( si malo zjutraj in malo popoldne.)

Nardit ne moreš nič, če ti delodajalec ne gre na roko.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem