writing-img

popraskan

clock-img

24.06.2005, 09:24

clock-img

mtd

pencil-img

767

hoj,
včeraj smo imeli obisk in malček od moje prijateljice je Samota popraslkal po ličku, zdaj se mu vidi taka brazgotina v obliki solze, velika ene 1 cm. A saj se to zaceli, pa se pol nič ne vidi, ne?
pa s čim bi mu tole namazala, ima rdečo, kraste pa (še)ne, a kr s hladilnim za ritko, ker z bivacinom mu ne bi špricala, ima očko zelo blizu

hvala za predloge

clock-img

24.06.2005, 09:27

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

če ni pregloboka kar pusti, se bo že zacelilo, lahko pa premažeš z Bepanthenom plus (kremo), ki dezinficira in celi ;)

pazi edino, da si ne krastice skraspal, ker potem bo brazgotina ostala ;)

clock-img

24.06.2005, 09:28

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Jaz bi pustila kar pri miru. Se bo sigurno zacelilo in se ne bo nič poznalo!
PRi nas se to v vrtcu večkrat zgodi, kar brez panike!

clock-img

24.06.2005, 09:35

clock-img

lex

pencil-img

6532

Namaži z mazilom z ribjim oljem (jekoderm) ali pa pusti pri miru. jaz mojega namažem in je kar hitro boljše!

clock-img

24.06.2005, 12:07

clock-img

simona1

pencil-img

63

Juta ima full tanko kožico in jo je ena punčka pred več kot letom popraskala po ličku ene 1,5 cm dolga praska in se ji še vedno pozna, zadnjič je pa mal zaružla po tleh in ima eno tako črto tudi na čelu, mazala sem že z vsem mogočim pa se ji vseeno še vedno pozna.
Upam da Samo nima tako tanke kožice in da mu brazgotina ne bo ostala. Meni je zdravnica svetovala kar praško pasto al pa Bepanthen, poizkusi s tem.

clock-img

24.06.2005, 12:37

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Bebival tudi pomaga. Jo še medicinske sestre priporočajo in tudi uporabljajo. Bepanthen krema je tudi dobra, jaz sem jo uporabljala za tatoo. Se vse lepo celi. Pa upam, da se mu ne bo nič poznalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem