writing-img

popust v Popku

clock-img

14.12.2005, 09:14

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Zivjo Punce,

ker sva obe s sestro noseci (PDP imava samo en teden narazen user posted image ) sem sla vceraj v Popek, da bi ji kupila kaj za rojstni dan. Presenetil me je 20% popust na gotovino, 15% na kartice. Sva z mozem kar dosti prisparala, ker sem si potem se jaz kupila oblekco. Pa se ful je bila prodajalka prijazna, vse najine muhaste pripombe je dobro prenesla, da ne omenim, da so me dajali vetrovi in to taki smrdeci. Bravo Popek za potrpezlijvost in prijaznost!

clock-img

14.12.2005, 09:55

clock-img

Katie1

pencil-img

18

O, hvala, MarijaPo za to informacijo. Popek ima meni poleg mariborskega H&M itak najboljše stvari. Me pa zanima, če slučano veš, do kdaj imajo ta popust.
Vse lepo, K

clock-img

14.12.2005, 15:41

clock-img

Anonimen

Popuste imajo do konca decembra.

clock-img

14.12.2005, 17:22

clock-img

Katie1

pencil-img

18

Hvala, Ankica!

clock-img

14.12.2005, 19:03

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mogoče lahko upamo na popuste tudi še januarja, ko so itak povsod razprodaje...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

14.12.2005, 19:05

clock-img

zaspanka

pencil-img

164

ja jaz moram tudi pohvaliti popek, sem bila tam prejšnji teden ko sem izvedela za popust in sem si kupila dvoje nove žametke. in ene so mi malo zožali, druge so mi pa naredili popolnoma nove, le pas sem želela imeti višji in so mi brez problemov ustregli. res so bili zelo prijazni. in to po tistem, ko sem bila že razočarana od vseh nosečniških trgovin, ki sem jih pred tem obiskala v lj in nič dobila. res se splača.
pozdravček

clock-img

14.12.2005, 19:50

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Hvala za informacijo.

Mene zanima, ali je v Mb-ju tudi trgovina Popek in kje.

Hvala, lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem