writing-img

popusti zaotroske stvari?

clock-img

10.11.2008, 11:03

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Pozdravljene!Zanima me ,ce ima mogoce katera informacijo kako je glede popustov za otrosko opremo?So decembra ali januarja?Nekateri pravijo ,da sploh niso nikoli na otroska oblacila je to res?Se splaca pocakati za nakup oblacil december oz. januar ali je brezpotrebno?
HVALA ZA ODGOVOR!
LEP POZDRAV!

clock-img

10.11.2008, 12:11

clock-img

piamaria

pencil-img

523

pousti so po letakih vseskozi, sezonsko znižanje pa mora bit povsod istočasno, če pa imajo kakšen Miklavžev ali Božični popust, pa je odvisno od trgovine same.
Gre za tekstil za opremo mislim da je z novo kolekcijo potem stara znižanauser posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

clock-img

10.11.2008, 12:27

clock-img

ninini

pencil-img

356

Ja imaš tudi po otroških trgovinah popuste ampak za sezonska oblačila tako da to ful koristi ne ker so popusti šele decembra in januarja do takrat pa že itak morš kupit bundico in podobne zimske stvari.

clock-img

10.11.2008, 12:28

clock-img

zoja5

pencil-img

18

Ja, tudi za otroška oblačila veljajo sezonska znižanja, kot za vsa druga. Je pa seveda odvisno od trgovine, kaj zniža in česa ne.

clock-img

10.11.2008, 21:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ko se začnejo razprodaje, se začnejo povsod, tudi v otroških trgovinah. Januarja, mislim da 14.? user posted image

clock-img

11.11.2008, 09:59

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

OOO,sem dobila kar nekaj informacij,hvala vsem:-)...Potem se mi pa kar splaca pocakati,ker rok imam 16.2. tako da ,ce grem decembra ali januarja kupovat oblacila za zacetek bo verjetno kaj znizanja...Itak bom ba imela se kar nekaj zime in bom rabila prve mesece zimska oblacila...user posted image ne pa veliko...
LEP POZDRAV VSEM!

clock-img

11.11.2008, 13:01

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

no tudi js imam rok konec februarja in bom počakala na januarske razprodaje. Itak bom tako neki prihranila, oziroma bom lahko več kupila.
Vem, da npr. S`oliver ima vso zimsko kolekcijo znižano za 50% - otroško seveda. Tak, da se kr splača počakati. Aja pa tudi Okaidi ima vedno razprodajo - in se potem kej fajnega najde za pametni denar.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem