writing-img

poraščenost dojenčka

clock-img

26.04.2007, 21:09

clock-img

barbi007

pencil-img

143

Je normalno, da ima petmesečni user posted image (fantek) poraščena moda in okrog lulčka poraščeno z dlačicami, ki so sicer bele, ampak pri dnevni svetlobi vidneuser posted image ? Teh dlačic je kar precej, nekatere so krajše, druge daljše in še kar naprej rastejo.  

clock-img

26.04.2007, 21:19

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Moj Maj je tudi malo kosmat, pa saj so kosmati po celem telesu, so nekje pač male dlakice, skoraj nevidne. Moj malči je kosmat tudi po čelu, pa po porodu je še kak mesec imel kosmata ušeska, pa je odpadlo stran. Ne sekiraj se, čist normalen je tvoj otrok.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

26.04.2007, 21:20

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

A to so mu zdaj zrasleuser posted image , Jaz nisem pri našem (8 mesecev) nič opazila-bom jutri bolj natančno pogledala

clock-img

26.04.2007, 21:28

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

mislim da je to normalno.moja pikica je bolj temna in ima temne dlakice,tudi tam spidaj-čisto na redko in tanke.sicer komaj vidne toda če dobro pogledaš se vidijo.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

26.04.2007, 21:36

clock-img

mmž

pencil-img

109

........ja tud moj sin ( 11 m. ) je poraščen okrog lulčka. Sicer so svetle, ampak se vidijo.
Mislim da nimaš za kaj skrbet!

clock-img

26.04.2007, 21:59

clock-img

ona

pencil-img

3685

Sej ne vem,če spada sem,a glh ko govorite o poraščenosti...
Danes sem jaz videla od sosede kjer sem nekoč živela kot otrok njenega dojenčka,starega 6 mesecev in ima take obrvi kot en nono od 70-ih...
Res prav čudno za viet in je res neverjetno poraščen.sem malo čudno gledala,a si nisem upala vprašat kako to.Saj drugače je ul luštkan,same take obrviuser posted image

clock-img

26.04.2007, 22:20

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Mislim, da je normalno. Sem pa zasledila, da je lahko prevelika poraščenost posledica nepravilnega delovanja hormonov, nekaj takega ... Menda pediatri pošljejo k endokrinologu, ampak sem pa zasledila samo za deklice ...

Je pa tudi naš podobno poraščen, kot opisuješ. Meni so prav luštkane dlakice user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

26.04.2007, 22:34

clock-img

lex

pencil-img

6532

Zdaj si pa predstavljate mojega fantka ko se je rodil je imel črne dlakice po ušesih in po vratu ter ramah, ko volkodlakuser posted image , ampak so mu odpadle.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

26.04.2007, 22:57

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Tudi moja punčka se je rodila zelo kosmata (ušesa, po hrbtu, ramah, po križu, nad ritko,..) Sedaj pri 9 mesecih je že skoraj vse odpadlo. Je pa imela črne dlakice

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

26.04.2007, 23:02

clock-img

čaki

pencil-img

1009

jaz pa pri moji  (2,5 let) zadnje čase opažam, da je po zg. delu hrbta ratala kar poraščena. dlakce so kar temne tko da se kar fajn vidi, grejo pa po sredini hrbta dol-nekje do sredine hrbta
čudno.... upam da ne bo po meni, kajti jaz s tem tud presegam vse meje-od nog do brade. da okol bradavic ne bluzim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.04.2007, 10:55

clock-img

Anonimen

Ko sem jaz našga škrata zagledala (bil je kosmat po ušesi, po čelu, hrbtu, nad ritko...) me je skoraj kap...sem ga en mesec gledala, kdaj bo to odpadlo...potem je po enem mesecu odpadlo, na čelu ima še malo svetlih, pa pri lulčiju ima tudi nekaj dlačic (hecno...)...je pa to vse normalno...sem vprašala P...

LP

clock-img

28.04.2007, 00:43

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz

Tudi moja punčka se je rodila zelo kosmata (ušesa, po hrbtu, ramah, po križu, nad ritko,..)  Je pa imela črne dlakice

Se podpišem. Samo moja je stara 5 mesecev in jih še ima malo nad ritko user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem