writing-img

poročni obred

clock-img

22.05.2008, 09:32

clock-img

pikica81

pencil-img

3

Jaz pa ne vem kako bi sprovedla poročni obred. Tista šranga in zabava, preden ženin dobi nevesto mi je všeč, niso pa mi všeč tiste pesmice doma pred vhodom ala varianta "nevesta ne jemlji slovo" - to pa mi je full out, pa še v mojem primeru se ne bo obneslo, ker sva si uredila stanovanje v mansardi pri mojih starših in ne jemljem nobenega slovesa. user posted image  Kako mislite, da bi ta del speljala? Preprosto bi ga izpustila? Kako je pri vas potekal ta del, ko pride ženin na nevestin dom?

clock-img

22.05.2008, 09:38

clock-img

srki

pencil-img

9222

Nisem v fazi poročanja, pa vseeno.

Pri nas se nič ne poje, ženin pride po nevesto, se vsi zberejo zunaj, malo popijejo, pojedo, pa gredo šrangat. Pri nas ni v navadi petje. Potem, pri poročni maši, takrat pa pojemo.

clock-img

22.05.2008, 09:45

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Pri nas je enako kot pri srki user posted image

clock-img

22.05.2008, 10:01

clock-img

pikica81

pencil-img

3

O super. Pol pa lahko to zoprno zadevo preprosto izpustim. Hvala vam.

clock-img

22.05.2008, 10:08

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Po moje ni toliko odvisno od tebe, ampak bolj od svatov, kaj si bodo zmislili. Njim povej, da ne bi rada petja. Če pa bodo začeli pet, pa se sprosti in uživaj. To bo tvoj dan. Kasneje se boste pa režali na ta račun.user posted image

clock-img

22.05.2008, 10:47

clock-img

Skratek46

pencil-img

386

Jst nič od tega ne bom imela, ker bo bolj "ameriški" stil poroke-tko, da je najboljše, da narediš tako kot vama ustreza.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem