writing-img

porocni prstan - otekanje

clock-img

29.05.2006, 04:08

clock-img

LEJLA

pencil-img

402

tolk mi je tezko, ker ga moram dat dol, ker so mi zacele roke in prsti zatekat.

Kje ste ga nosile?  na drugem prstu, veriziciuser posted image al ste ga mele kr gor...no sej upam, da mi ga bo sploh uspelo dol dobit

< Sporočilo je popravil wahoo -- 29.5.2006 9:27:20 >

clock-img

29.05.2006, 06:45

clock-img

Anonimen

Na verižici okrog vratu ga mam jaz, kadar se pojavijo take težave. Tako ne more noben rečt, da ga ne nosišuser posted image .

clock-img

29.05.2006, 09:23

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Jaz sem ga imela ene 2 mes. kar v kopalniciuser posted image .

clock-img

29.05.2006, 09:44

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Taprvič mi ga ni bilo treba sneti, zdaj pa slabo kaže. Zaenkrat mi noge sicer zatekajo veliko bolj kot roke, a že razmišljam, da bom morala prstan sneti. Verižica ne pride v poštev, tako da če bo moral s prsta, bo romal v predal...saj samo za kakih 5 tednov.

clock-img

29.05.2006, 09:54

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

jst sm se poročila lani junija. in že od avgusta naprej sm bla brez prstana. rodila sm pa na začetku marca. kr dolga doba. je bil pa prstan medtem spravljen v škatlici, žal. seveda sm ga takoj po porodu lahko dala nazaj gor in zdej sm spet poročena user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

29.05.2006, 12:19

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Jaz bi ga imela na verižici.
Pa hvala da si opozorila na to, mogoče se bova poročila pred user posted image , torej moramo kupit mal večjega.

clock-img

29.05.2006, 12:21

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Zadnjih nekaj dni pred porodom sem ga dala dol in ga imela spravljenega in komaj čakala, da ga dam spet gor, ker mi je bil full všečuser posted image ....
Sem ga pa res imela do zadnjega gor, dokler ni mož rekel, da ko pride iz službe, ga ne smem imeti več goruser posted image  - so mi roke res že tako zatekale, da je bilo groza in sem ga le s težavo spravila dol, pa še hudo mi  je bilo...

clock-img

29.05.2006, 14:06

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Jaz sem prstan lahko ves čas normalno nosila, rodila sem julija.

Če pa bi mi postal premajhen, bi ga dala na verižico.user posted image

clock-img

29.05.2006, 14:49

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz sem tudi v 1. nosila prstan normalno. user posted image  Upam, da ga bom sedaj tudi, ker mi je ful všeč...

clock-img

29.05.2006, 17:57

clock-img

bori1

pencil-img

156

Odložila sem ga v 3. mesecuuser posted image . In od takrat pa do danes (37. teden) počiva na nočni omarici. Slaba vest? Pa ja! Sem vsaj sigurna, dami ne bo treba ga dol z mojih "hrenovk" rezat,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ga pa tudi jest na prstu že pogrešam. Sej bo, še malo,...

lp, Bori1

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem